Şimdi Ara

SATILDI! FM2A85X Ex4 + A8-5600k + Corsair 2x4Gb 1866 mhz Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #AsRock Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI! FM2A85X Ex4 + A8-5600k + Corsair 2x4Gb 1866 mhz Ram
    Sistem Apu sistemdir. İşlemci içinde 7560D ekran kartı mevcuttur. Bu şekilde kendime yetecek oyunları rahat bir şekilde oynadım (Dota2, Cs Go, Pubg Lite, Crysis 3, NFS MW vs.) Sistem gayet stabil ve düzgün çalışmakta hiç bir sorunu yoktur. Steam pubg oynatacak bir sistem kuracağımdan dolayı satıyorum. Elimde Hd7870 ekran kartı olduğundan bu işlemci Pubg de darboğaz yapıyor. Zaten apu sistemi media için kullanılır genel olarak ama ramler 1866 mhz olduğundan içindeki ekran kartı da bir çok oyuna yetebilmektedir. Halihazırda hala kullanmaktayım sistemi. imzamda görüldüğü üzere.

Anakart çok iyi bir anakarttır. Hiç bir sorunu yoktur.

İşlemci stok soğutucusu yok. Kendim geçen sene almıştım 150 tl ye. Kule tipi çift fanlı yük altında 55 60 dereceyi geçmiyor boşta ise 10 20 derece arası. Çok güzel bir soğutması var. isteyene 100 tl ye satabilirim ama ryzen işlemciyi soğutucusuz almayı düşündüğümden pek satma taraftarı değilim şuanlık.

Ürünlerin kutularına kadar herşeyi mevcuttur. İsteyene HDD ile de satabilirim.

Ryzen sistem kuracağımdan takas tekliflerine açığım. (ddr4 ram, b450 anakart, ryzen 1600 veya 2600 işlemci)

İstanbul Kadıköyden Hafta içi teslim edebilirim.. Hafta sonu ise Pendik ten teslim edebilirim.

Msi B450m anakart ile takas olur. Veya ryzen 1600. fiyat farkı konuşulur.

SATILDI...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 475 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat değişti; 550 >> 500 >> 475 tl

• Parçalara ek olarak Galax GT 730 eklendi. Fiyatı 75 tl. Diğer parçalarla alındığı taktirde 500 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpossibleHeLL -- 10 Ocak 2020; 0:15:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.