Şimdi Ara

[SATILDI] Hyperx Cloud 2 7.1 - Kırmızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

Hyperx Cloud 2 7.1 kulaklığımı satmak istiyorum. Kablosuz bir kulaklık aldığım için artık ihtiyaç duymuyorum. Kulaklığı temizledim, kenarda kutusunda duruyor öyle. Herhangi bir sıkıntısı yok, mikrofon ses kartı hepsi mevcut ve çalışıyor.

Deri kulaklık padleri mevcut değil. Kullanacak arkadaş aliexpressten uygun bir fiyata getirtip takabilir. Ben getirtip fiyatı arttırmak istemedim, derileri istemeyen kadife kulaklık padleriyle kullanabilir. Kadifeler sıfır hiç kullanılmadı.

Yanında hali hazırda kullandığım ve üzerinde gameekstra yazan kulaklık standımı da vereceğim. Vermekten vazgeçtim, fiyatı da düşürdüm. Standı forum üzerinden bir arkadaştan almıştım illa isteyen olursa gene aynı fiyattan veririm. (30TL'ye almıştım.)

Kulaklık zamanında gameekstra'dan alınmıştı, garantisi devam etmiyor.

İzmir ve Manisa içi elden verebilirim. Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yaparım, enpara ve ziraat hesabım mevcut.

Pazarlık yapılır ciddi alıcıyı üzmem.

FİYAT: SATILDI

@brsfb nickli arkadaşımıza hayırlı olsun.

İyi forumlar...

[SATILDI] Hyperx Cloud 2  7.1 - Kırmızı[SATILDI] Hyperx Cloud 2  7.1 - Kırmızı[SATILDI] Hyperx Cloud 2  7.1 - Kırmızı[SATILDI] Hyperx Cloud 2  7.1 - Kırmızı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightrain9 -- 26 Aralık 2018; 1:26:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • hocam kablosuz kulaklık aldım demişsiniz.Hangi kulaklığı aldınız ve memnun musunuz ?
  • Arctis 7 2019 versiyonundan aldım gayet memnun sayılırım. Bir iki ufak sorun çıkardı başlarda, biraz da amazonla derdim var onun dışında güzel kulaklık. Kablosuz mesafesi biraz az gibi evin içinde çekmeyen yerlere denk geliyorum ama o kadar da normal diye düşünüyorum.

Daha detaylı soru sormak isterseniz pm atabilirsiniz.

• ya bende arctis 7 ile cloud flight arasında kaldım ama çok pahalı namussuzlar :D
  • Sormayın türkiye fiyatları anlamsız yahu. Ben black fridayde amazon.com'dan aldım öyle biraz daha uygun bi fiyata denk geldi.

Ben de aynı iki kulaklık arasında kalmıştım. Bu indirime girince bunu aldım. Bir de corsair void pro'lar var tabi, fiyatları daha uygun. Amazon.com ve Amazon.de fiyatlarını takip edin illa bi fırsat daha çıkacaktır. Cloud Flight çok rahat bir kulaklık diyorlar her yerde, ama oldukça da pahalı.

Mesajı yazarken bakayım dedim amazon.com gene aynı civarda bir fiyatta satışa devam ediyor şu anda. 2019 versiyonu ve 2018 versiyonu arasındaki tek fark da kulaklık padleri 2019'da daha dolu ve güya DTS v2.0 var yenisinde, bilgisayardaki yazılımı güncelleyince 2018'e de geliyormuş. Rahatlık açısından 2019 tercih edilebilir ama çünkü bu kulaklıkta bile kulaklarım bazen içerde değme yapıyor, büyük kulaklara da sahip değilim.

Neyse kolay gelsin hocam, aklına takılan soru olursa, herhangi birşey, özel mesaj atarak sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• Dolu dolu mesajın için teşekkür ederim.uzun süre kullanasın hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim, aynı şekilde alınca sizin de kulağınızda paralanmasın, sapasağlam kullanın hep.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.