Şimdi Ara

[SATILDI] Iphone 5s Silver Kutulu+Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] Iphone 5s Silver Kutulu+Garantili

IPhone 5S Silver 16GB Türktelekom Faturalı+Kutulu+Garantili 26.05.2016 Tarihinde alınma 7 Ay garantisi devam ediyor Apple Türkiye Garantili. Malesef Kulaklık ve Şarj aleti yok ama dilerseniz idareten bir şarj aleti katabilirim.

Kırılmaz camı üzerinde, kılıf kullanımından dolayı sadece kenarlarında ufak çizikler mevcut(belli olmuyor), Tek arızası arka kamerasında cihaz ısındı deyip görüntü vermeyi kesiyor vaktim olmadığından dolayı garantiye vermek istemedim çok sık tekrar ettiği bir arıza değil garantiye gitse belki yeni cihaz gönderebilirler ama yazılımsal sorun olduğunu söylüyorlar.

Cihazımın arızasına durumuna göre ideal rakam 850 TL "pazarlık sünnettir." Adana içi elden diğer şehirlere kargo ile teslim edilir.

Lütfen forumdaki diğer cihazlar ile karşılaştırmayın home tuşu bozuk, kasası kötü, garantisi yok, kutusu yok vb. cihazlara 950-1000 TL civarı fiyat yazmışlar.

Cihaz fotoğrafları

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana, Çukurova Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu ilanı açarken uğraşacağın vakitte telefon açsan apple ya da genpaya sana kargolaman için gerekli talimatları iletirlerdi :) garantisi var ama garantiye vermeyip biz aciz kullar için büyük kalbinle ucuza telefon satıyorsun demek.

Allah senden razı olsun:)

Diğer ilanlarla karıştırılmayacak derecede anlamsız açıklamalar zaten merak etme. Kesin dediğin gibidir herşey .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Bu ilanı açarken uğraşacağın vakitte telefon açsan apple ya da genpaya sana kargolaman için gerekli talimatları iletirlerdi :) garantisi var ama garantiye vermeyip biz aciz kullar için büyük kalbinle ucuza telefon satıyorsun demek.

Allah senden razı olsun:)

Diğer ilanlarla karıştırılmayacak derecede anlamsız açıklamalar zaten merak etme. Kesin dediğin gibidir herşey .

Ucuz olduğu yönünde herhangi bir şey yazmadım sadece diğer konulara ve cihazlara nazaran bilinçsiz insanların pazarlamaya çalıştığı rakamı açıklamak istedim lüzumsuz PM yada cevap gelmesin diye. Uzun süredir DH üyesisiniz ve satış pazarınız iyi, biliyorsunuz DH malum ölücü ve baltacı dolu diğer konulara bakmadan yorum yapan insan bir hayli fazla, Tek rakam yazıp pazarlık yok desek insanlar bu sefer de pazarlıksız mal mı satılır diye uğraşmaya başlıyor nereden koparacağını şaşırmışlar.

"850TL pazarlık sünnettir." diye özellikle yazdım, bu demektir ki ciddi alıcı ulaşır pazarlığını yapar konuşur anlaşırız. Piyasasını bilen ne kadar alt rakama düşeceğimi de tahmin ediyordur. Cihazı zaten kullanıcıya satmak için buraya konu açtım, ucuz yollu kaar amaçlı gelen bu konudan ekmek çıkartamaz.
    Apple yada genpaya sormaya gelirsek eğer, garanti süresi için beklemek istemedim cihazı alacak olan götürüp istediği gibi verebilir. Genpa zaten kesin ekstra ücret talep eder diğer firmalar ile ilgili bilgim yok.

Yorumun için teşekkür ederim üşenmeyip cevap vermişsin konuma Allah senden de razı olsun :)
    Referansım az ölçüde olabilir ama sözümüzün eriyiz... her şey dediğim gibi

• quote:

Genpa zaten kesin ekstra ücret talep eder diğer firmalar ile ilgili bilgim yok.

Garantili değil mi bu cihaz :) niye böyle bir şey olsun. Cihazı garanti dışı bırakacak bir sorun mu var? Suya düşme vs?

• quote:

quote:

Genpa zaten kesin ekstra ücret talep eder diğer firmalar ile ilgili bilgim yok.

Garantili değil mi bu cihaz :) niye böyle bir şey olsun. Cihazı garanti dışı bırakacak bir sorun mu var? Suya düşme vs?

Cihaz garantili, kamera dışında başka bir sorunu yok ama bildiğim kadarı ile 5S'e artık yeni güncellemeler gelmiyor donanımdan dolayı cihaz sorun yaratıyormuş. Bundan dolayı da garanti kapsamında Gempaya girdiğinde extra ücret talep ediyorlarmış. Ben bizzat arayıp sormadım ama cihazı arıza yapan çevremdeki arkadaşlardan kısa zaman önce duyduğum bunlar. Bende buna dayanarak öyle söyledim.
  • Öyle bir şey yok. Olamaz yani :) güncelleme alıyor ayrıca ios11 kuruluyor . Almasa da garanti varsa servis sıvı teması, kırık vs dışında ücret talep edemez zaten

• quote:

Öyle bir şey yok. Olamaz yani :) güncelleme alıyor ayrıca ios11 kuruluyor . Almasa da garanti varsa servis sıvı teması, kırık vs dışında ücret talep edemez zaten

O zaman Genpa servise gidebilir sıvı teması , kırık vb duruma maruz kalmadı cihaz.
    Yorumların için teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • home tuşu bozuk cihazlarla karıştırmayın demişsiniz sanki sorunsuz cihaz satıyormuş gibi. Sizin cihazınızın sorunu home tuşu sorunundan daha büyük bence... Biraz mantıklı ilanlar açılsın artık şu forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

home tuşu bozuk cihazlarla karıştırmayın demişsiniz sanki sorunsuz cihaz satıyormuş gibi. Sizin cihazınızın sorunu home tuşu sorunundan daha büyük bence... Biraz mantıklı ilanlar açılsın artık şu forumda.

sorunsuz cihaz satmıyoruz elbette :) rakamı gören baltalıyor sanırım ama konuyu baştan aşağıya bir oku istersen kelimeleri ve kısaltmaları iyice anlaman lazım
    'home tuşu bozuk, kasası kötü, garantisi yok, kutusu yok vb. cihazlara'

Eğer ben anlatamamış isem özür dilerim iyi forumlar.
  • Konuya giriş şekliniz yanlış olmuş, o sebep ile arkadaşlar tepki göstermişler.

"Öncelikle diğer cihazlar ile karşılaştırmayın lütfen home tuşu bozuk, kasası kötü, garantisi yok, kutusu yok vb. cihazlara 950-1000 TL yazmışlar."

Bu şekilde ilana giriş olunca doğal olarak insan heralde sorunsuz bir cihaz satıyor algısına giriyor ve devamını okuyunca problem olduğunu okuyunca şaşırıyor. Bu metni güncellerseniz bence problem çözülecektir çünkü yanlış algı yaratıyor arkadaşlarda. İyi alışverişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 2 Kasım 2017; 12:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGP1N

Konuya giriş şekliniz yanlış olmuş, o sebep ile arkadaşlar tepki göstermişler.

"Öncelikle diğer cihazlar ile karşılaştırmayın lütfen home tuşu bozuk, kasası kötü, garantisi yok, kutusu yok vb. cihazlara 950-1000 TL yazmışlar."

Bu şekilde ilana giriş olunca doğal olarak insan heralde sorunsuz bir cihaz satıyor algısına giriyor ve devamını okuyunca problem olduğunu okuyunca şaşırıyor. Bu metni güncellerseniz bence problem çözülecektir çünkü yanlış algı yaratıyor arkadaşlarda. İyi alışverişler

Doğru tespit aslında haklısınız. Konu girişini düzenledim yanlış algı olmaz umuyorum :)

Yardımın için teşekkür ederim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: avluk123

quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

home tuşu bozuk cihazlarla karıştırmayın demişsiniz sanki sorunsuz cihaz satıyormuş gibi. Sizin cihazınızın sorunu home tuşu sorunundan daha büyük bence... Biraz mantıklı ilanlar açılsın artık şu forumda.

sorunsuz cihaz satmıyoruz elbette :) rakamı gören baltalıyor sanırım ama konuyu baştan aşağıya bir oku istersen kelimeleri ve kısaltmaları iyice anlaman lazım
    'home tuşu bozuk, kasası kötü, garantisi yok, kutusu yok vb. cihazlara'

Eğer ben anlatamamış isem özür dilerim iyi forumlar.

İlanınızı 3-4 kez okudum hocam merak etmeyin. Yukarıda ki arkadaş izah etmiş durumu. Sanki dosta gidecek bir cihazın ilanına bakıyoruz hissine kapılıp sonra sorunu olduğunu görüyoruz. Yoksa konu sizin ilanınızı baltalamak değil. İsterseniz bin lira yazabilirsiniz ürün sizin sonuçta Hayırlı satışlar

• Pm attim. Havale edecegim parayi 2 kere harcadim hala cevap alamadim

Pazartesi allahtan odeme aliyoruz mahçup olmayacaz. Hocam pm lere bir bakin yahu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.