Şimdi Ara

SATILDI IPHONE 7 128GB MAT SIYAH ESKI KAYITLI ILK SAHIBINDEN 2600TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #Iphone 7 Kapasite #128 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI IPHONE 7 128GB MAT SIYAH ESKI KAYITLI ILK SAHIBINDEN 2600TL

Eylul 2017 tarihinde Arabistandan aldigim, eski usüllerle kayıt yaptıdığım Facetime'sız siyah mat renk Iphone 7 128gb cihazımı ilk elden satıyorum. Cihazın geçmişi hakkında birkaç söylemem gerekenler şunlardır;

Tüm güncellemeleri yapıldı ve son sürüm olarak kullanıldı. Şu ana kadar aşağıda anlattığım pil değişimi haricinde herhangi bir tamir işlemi görmedi. Cihazın performans olarak bir sorunu yoktur.

Kozmetik açıdan iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Aldığımdan beri tamamen kılıfla kullandım ancak kılıfın içine toz taneleri girebildiği için bazı yerlerinde kozmetik boya atmaları vardır. Silent switch tuşunu genelde tırnakla değiştirdiğim için sanırım ondaki soyulma daha fazla. Telefonun üzerinde herhangi bir ezik yoktur ve ortalama olarak verilirse kozmetiği 7.5/10 diyebiliriz. Ekranında gözle görülmesi zor hafif çizikler vardır. Telefonun kullanım ömrü boyunca %60'ı ekran koruyucusu takılı olarak geçirilmiştir. Şu anda ekran koruyucu yoktur sadece kılıfla verilecek.

Cihazı iOs 14 e güncellememle birlikte Facetime uygulaması geri geldi yani normalde Facetime olmayan versiyonunu almıştım ama güncellemeden sonra Apple sanırım bir kıyak geçti bizlere ve artık sorunsuz kullanıyorum.

Kasım 2020'de orjinal bataryasının sağlık durumu ,yanlış hatırlamıyorsam %67-69 civarıydı, kötü olması sebebiyle Deji Apple iPhone 7 Batarya 2200 Mah model yeni pil satın alıp 2mm'lik çift taraflı bant ile tüm değişim işlemini kendim hallettim.

Cihazın çalışmayan hiç bir donanımı yoktur. Tüm parçaları ilk günkü gibi çalışıyor. Bunlara silent switch, ekran açma kapama ve ses açma kapama tuşları dahil. Eksik basma gibi bir durum söz konusu değildir.

Alacak kişiye 15 aralık tarihine kadar sadece telefon, şarj başlığı ve kablosunu verebilirim ancak o tarihten sonra orjinal kutusu, orjinal UK tipi şarj başlığı ve eski orjinal pilini de teslim edeceğim.

Orjinal kulaklığını hijyen açısından teslim etmiyorum lütfen sormayın.

Şarj kablosunda kullanıma bağlı herkeste olan plastik yıpranma vardı. Isıyla daralan makaron ve yay yardımıyla güçlendirdim sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. Zaten herhangi bir temassızlık yoktu ancak yıpranma başladığı için böyle bir önlem aldım.

Cihazın detaylı fotoğrafları ektedir. Fotoğraflarda biraz tozlu olduğunu belirtmek isterim. Görünen tüm tozlar boya atması olarak algılanmasın.

29.12.2021 - Fiyat 2600TL güncellendi.

03.01.2022 SATILDI

Her türlü sorunuz için bana mesaj ile ulaşabilirsiniz, teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ilgi gosteren herkese teşekkürler, telefonumu forumdan @SHBG adlı arkadaşımıza 2500TL'ye elden sattım. Hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 11 64GB TERTEMIZ
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.