Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI-İZMİR DEN SATILIK GİGABLUE HD800 UE PLUS LİNUX RECEİVER Satın Al 22 Mayıs 2016 17:10 1 1 SATILDI-İZMİR DEN SATILIK GİGABLUE HD800 UE PLUS LİNUX RECEİVER elimde bulunan gigablue hd800 ue plus receiverımı satıyorum.cihazı ip tv ve cccam paylaşım için almıştım. artık kullanmadığım için satıyorum. cihaz şu an itibariyle 1 yıla yakın daha hepsidigital den garantili. faturalı kutulu. fiyat 400 tl.son fiyat.cihazın linkihttp://www.hepsidijital.com/gigablue-hd800-ue-plus cihaz sadece izmir içi satılıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 420 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Mayıs 2016 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün izmir den satılık amd ryzen 5 3600 , asus b 450m-k anakart izmir den satılık 2x8 gb dual gskill 3200 mhz flare x ram izmir den satılık sapphire 8 gb rx 590 nitro + special edition kutu-fatura-garanti
cihaz forum dışı satılmıştır. konu kapatılabilir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün izmir den satılık amd ryzen 5 3600 , asus b 450m-k anakart izmir den satılık 2x8 gb dual gskill 3200 mhz flare x ram izmir den satılık sapphire 8 gb rx 590 nitro + special edition kutu-fatura-garanti