Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satildi jelatinleri üstünde Power Boost VK-G2052S Kasa ( 350 TL ) Satın Al 18 Aralık 2021 21:51 1 1 Satildi jelatinleri üstünde Power Boost VK-G2052S Kasa ( 350 TL ) Kasa hepsiburadadan aldindi fatura mevcut. Alali 6 ay falan oluyor kasanin onunda 3 adet arkada 1 adet olmak uzere 4 fan vardir. Onundeki camda ve yandaki tamperli camin jelatinleri ustunde daha sokmedim en ufak bir sıkıntısı kusuru yoktur sifir gibi ciziksiz tertemiz Samsundan elden teslim yapmayi düşünüyorum.Kargoyla cok uğraşmak istemiyorum cunku kutu kopuk vs yok Fiyat :satildi Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung 860 Evo M2 sata ssd Aula f75 (sifir) açılmamış kutu (satıldı) Ozmo 950 robot süpürge tamiri MSI aero itx1660 süper (2950tl)