Şimdi Ara

[SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILDI!

Almanyadan geldi. Macaristan üretimi. Tek bir çizik dahi yok(Birkaç gün kullanıldı). Tamir vs. kesinlikle görmemiştir. Pasaport kayıdı yok. Bu yüzden fiyatı oldukça düşürdüm. Bu modele IMEI attırılıyor mu bilmiyorum. Pasaport kaydı yaptırmak isterseniz 120 küsür lira tutuyor. Yurtdışında kullanılacaksa bunların hiçbirine gerek yok diyebiliyorum...

Telefonun piyasa fiyatı 300TL civarında. 120TL Pasaport+55TL Telefon şeklinde olsa bile minimum 125TL kârınız olacaktır. Ürün her halûkarda caziptir.

İlk Fiyat>>55TL<<Son Fiyat

Bu fiyat ile pazarlık payı kalmadı.

Orjinal koruma kapağı, Orjinal ve garantili TTEC şarj cihazı ile birlikte verilecektir. İçinde SD kartı da mevcuttur.

Taksit seçeneği mevcuttur. Detay için iletişime geçin...

[SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL- [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL- [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL- [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL- [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL- [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL- [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL- [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL- [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL-] [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL- [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL- [SATILDI!] Kayıtsız sıfır ayârı Blackberry Curve 8520 -Fiyat dibe vurdu:55TL-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 20 Mayıs 2015; 12:25:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat dibe vurmuştur: 70TL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Fiyat dibe vurmuştur: 70TL...

vay arkadas telefonun dustugu fıyata bak resmen 3310 fıyatınaa....

• Sorunsuz alışveriş yapabilceginiz biri eskilerden kaçırmayın teli ihtiyacı olan varsa

• demircibu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Buri...
  • Abdde turk hattim icin lazim aslinda boyle bir cihaz bana,,,ancak merak ettigim kontorlu hat takiliyken wifiden watsap calisir mi,,,bis falangerekiyor diye biliyorum cunku,,, hatta iki uc ayda bir 10-20 lira yuklicem o kadar,,,

• Masrafı nedir ki hocam bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorular cevaplandı.
  • SATILDI!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.