Şimdi Ara

SATILDI Kingston Hyperx 3k 120GB SSD ve Harici Hardisk 1TBlik Kutulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Van İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ürün linkihttp://www.vatanbilgisayar.com/120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-555mb-_-yazma-510mb.html

Arkadaşlar baba adayı olduğum için sistemi satıyorum.Bazı ürünler bir süredir rezervliydi ancak alıcı vazgeçtiği için rezervleri kaldırılmıştır.

SSD'nin ne yazık ki kutusu mevcut değil ancak garanti ve faturası vatandan mevcuttur. Fatura tarihi 11.2013 tarihine aittir.

SATILDI

1 TBlik HDD Kutusu garantisi yoktur..ADaptörü falan her şeyi sapasağlam...Tekliflerinizi bekliyorum.aklımda fiyat yok

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nathrezim -- 10 Temmuz 2014; 8:21:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nathrezim

ürün linkihttp://www.vatanbilgisayar.com/120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-555mb-_-yazma-510mb.html

Arkadaşlar baba adayı olduğum için sistemi satıyorum.Bazı ürünler bir süredir rezervliydi ancak alıcı vazgeçtiği için rezervleri kaldırılmıştır.

SSD'nin ne yazık ki kutusu mevcut değil ancak garanti ve faturası vatandan mevcuttur. Fatura tarihi 11.2013 tarihine aittir.

Fiyat olarak 160 lira istiyorum..Kargo Alıcıya aittir

1 TBlik HDD Kutusu garantisi yoktur..ADaptörü falan her şeyi sapasağlam...Tekliflerinizi bekliyorum.aklımda fiyat yok

Allah bağışlasın ALLAH analı babalı büyütsün Sanal pazar ile satışınız var mı? ordan açarsanız alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: samsun@

quote:

Orijinalden alıntı: nathrezim

Fiyat olarak 160 lira istiyorum..Kargo Alıcıya aittir

Allah bağışlasın ALLAH analı babalı büyütsün Sanal pazar ile satışınız var mı? ordan açarsanız alabilirim

Teşekkürler hocam pm attım:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] 960 GB sata ssd
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.