Şimdi Ara

[SATILDI] Kingston HyperX Fury - 8GB - 2666MHz - DDR4 RAM / Kutulu - Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Kingston Tür #DDR4 Kapasite #8GB Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Kingston HyperX Fury - 8GB - 2666MHz - DDR4 RAM / Kutulu - Garantili
    SATILMIŞTIR.

Başka marka 16GB RAM'e yükselttiğim için satıyorum.

Resimlerden de anlaşılacağı gibi tertemizdir.

Çalışan sistemden söktüm, herhangi bir sorun çıkarması SÖZ KONUSU DEĞİL.

Zaten birçok diğer "kaliteli" marka gibi, bu da Kingston tarafından ÖMÜR BOYU GARANTİLİ'dir

Fiyat: 250TL SATILMIŞTIR.

Tüm illere kargolayabilirim veya Bursa içi elden teslim alabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ücreti yatırdım kargo bekliyorum kendisiyle ikinci alışverişim olacak inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozyorange

ücreti yatırdım kargo bekliyorum kendisiyle ikinci alışverişim olacak inşallah
    Hayırlı olsun, paketlemesini yapınca buradan da fotoğraflarını paylaşacağım göndermeden. Güle güle kullan kardeşim :)
  • Paketlendi, birazdan kargoda^^

• Kargolanmıştır. İyi günlerde kullan.

• DH'nin kaynaklarını bu gidişle tek başınıza tüketeceksiniz. Bu görsellerin gereği ne? link ekleyin geçin illa koyacaksanız konuya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

DH'nin kaynaklarını bu gidişle tek başınıza tüketeceksiniz. Bu görsellerin gereği ne? link ekleyin geçin illa koyacaksanız konuya :)
    İleride alışveriş yapacağım kişiler geçmiş alışveriş konularıma bakınca tüm detayları görsün diye yapıyorum. Bütün konularım bu şekilde. Bana kalırsa herkesin de böyle yapması gerekir. Ayrıca, zaten başka bir site üzerine upload ederek paylaşılıyor resimler.
    Asıl sizin yorumunuzun gereği ne? Ne kadar ilgili bir satıcı deyin geçin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlzberg -- 18 Haziran 2020; 14:25:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürünü sağlam bir şekilde aldım arkadaşa çok teşekkür ediyorum [SATILDI] Kingston HyperX Fury - 8GB - 2666MHz - DDR4 RAM / Kutulu - Garantili[SATILDI] Kingston HyperX Fury - 8GB - 2666MHz - DDR4 RAM / Kutulu - Garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozyorange -- 19 Haziran 2020; 15:58:37 >

• Ne demek, hayrını gör.
    Değil 2, 12 kere daha beklerim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.