Şimdi Ara

**SATILDI** LENOVO K5 PLUS (FULL KUTU,FATURA,GARANTİLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Full kutulu, altın renk, Şubat 2017 faturalı (20 ay Lenovo Türkiye garantisi altında) Lenovo K5 Plus satılıktır. Ekranı ilk günden beri koruyucu cam ile kullanılmıştır, 22 Haziran 2017 tarihinde LCD ekranı Lenovo Türkiye tarafından garanti kapsamında değiştirilmiştir, evrakları bulunmaktadır. Cihazla birlikte 1 adet sıfır kullanılmamış şeffaf silikon ve cam koruyucu verilecektir. Pil kapağı değişebildiği için yedek pil ile gün içinde pilin bitmesi sorununun önüne geçebilirsiniz.

Anneme Windows cihazdan sonra Android'e geçsin diye almıştım ancak, Windows'un büyük ikonlu menüsüne alıştığı için Android'i düzgün kullanamıyor, onun için satıyoruz. Orijinal Android 5.1 ROM'u yüklüdür ve tamaman stabildir. İstenirse custom ROM'lar (Lineage OS) ile Android 7.1.2 yüklenebiliyor, ben bu şekilde 2 hafta kadar kullandım ve Bluetooth haricinde gayet sorunsuz idi .

Fotoğraflar bizzat telefona aittir. Kozmetik olarak arka pil kapağında 2 yerde ufacık çizik vardır (son fotoğrafa bakınız), bu sebeple kozmetik olarak 9/10 yazıyorum. Mekanik veya elektronik bir sorunu yoktur.

Fotoğraflar:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-garantili-faturali-full-kutulu-kozmetik-9-10-448509549/detay/

Fiyat 490 TL'dir. Sıfır fiyatı 750+ TL olan bir cihaz.

Uygun fiyatı sebebiyle çocuklara çok güzel bir karne hediyesi olabilir. Ankara dışına ödeme sonrası gönderi yapılır, Ankara içine ise elden teslim ederim ortak uygun bir yerde. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 25 Temmuz 2017; 20:56:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forum dışı satılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.