Şimdi Ara

(Satıldı) Lenovo Tab m10 fhd plus Lte gps10.3' 4/64

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 (Satıldı) Lenovo Tab m10 fhd plus Lte gps10.3" 4/64

04.04.2021 tarihinde alındı önce10.3 inç Full hd ekran 4/64 Sim kartlı gps li model. Özel sebeplerden dolayı satıyorum. Silikon kılıf ve ekran koruyucu mevcut. Kutu fatura var.

Boş muhabbet yapacaklar hiç yazmasın ürün belli fiyat belli.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: umsx

Bu mesaj silindi.

Gelmiş sin saatlik yada günlük indirimle o küçük aklınla dalga geçeceksin şimdi bak fiyat ne kadar.

Artı olarak o kafa ya ulaşacak kapasite yok sende. Sen ancak 3 kuruş ucuz alağım diye dolandırılıp gelip buraya konu açıp ağlarsın. 

https://forum.donanimhaber.com/sahibinden-dolandirildim--145351837

Son mesajlarına baktım da hep milletin ilanlarına salça olmuşsun boş işlerle uğraşacağına forumda faydalı birşeyler yap.

Bu tabletin fiyatı 1900 TL indirimle fiyatı düşer çıkar sıfır fıyatı 1600 tl olarak baz alamazsın.

• millet haddini bilmezse herkes koyun değil birileri konusur. 100 lira az yazıp sıfırıyla aynı parayı isteyen kim varsa aynısını yazarım. buraya o parayı yazıp gidip sağda solda 1000 liraya satarsın sende.

• quote:

Orijinalden alıntı: umsx

millet haddini bilmezse herkes koyun değil birileri konusur. 100 lira az yazıp sıfırıyla aynı parayı isteyen kim varsa aynısını yazarım. buraya o parayı yazıp gidip sağda solda 1000 liraya satarsın sende.

Anlamanda kıtlık var belliki. İsteyen istediği fiyata satar buna kimse karışamaz. Ne yazmışım bak yukarıda ürünün normal fiyatı 1900TL günlük indirim olur 1000 tl ye düşer. Şimdi benim de 1000tl yemi satmam lazım zeki çocuk cevap ver.

Birde milletin ilanına salça olmaktan vazgeçin artık. Sende burada artislik yapıp gider sahibinden de dolandırılırsın bravo sen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.