Şimdi Ara

(SATILDI) Logitech G27 Direksiyon Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar, kullanmaya vakit bulamadığımdan ötürü direksiyon setimi satıyorum.

Garantisi bitmiştir. Kendi kutusu bulunmamakta fakat kargoyla alacak arkadaşlar için güzel bi kutu ayarlayacağım.

Satma nedenim çok çok nadir kullanmam. Hatta wheel stand proyu almadan önce aylarca dokunmadığım oldu. Kozmetik olarak 0 gibidir. Görünce anlarsınız zaten.

Tek problemi H shifterının 6. vitestedir. Normalde 5'in altındaki kısma bastırmadan çekerseniz 6, bastırarak çekerseniz R (geri vites)tir. Fakat benim shifterımda bastırmadan çekseniz de bastırarak çekseniz de R oluyor. Özetle shifter 5 ileri 1 R gibi çalışıyor. Nedenini anlamadım da kurcalamadım da zaten benim çok kullandığım bi olay olmadı 6'yı. (Asetto Corsa ve Euro Truck Simulator oynuyorum kullanma fırsatım olduğunda) Fakat alıcının bilmesi gerekir. Başka en ufak ne kozmetik ne donanımsal bir sorunu yoktur.

Fiyat: SATILDI 1 Kuruş dahi indirim yoktur, bu bağlamda mesaj atmayınız. Zaten fazlasıyla uygun.

Takas YOK.

Adana içi elden teslim veya havale sonrası alıcı ödemeli şekilde PTT Kargo ile gönderim. Başka şeyler teklif etmeyiniz. Referanslarımı inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .VincentVega. -- 21 Kasım 2017; 19:5:54 >

• Hayirli satislar hocam. Bende de g27 var da stand ariyorum. Siz ayri satmiyormussunuz galiba. Standi nerden aldiniz acaba? Gercekten cok ihtiyac oluyor oyle bir seye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.