Şimdi Ara

[SATILDI]Macbook Pro 13' Mid-2012 Fiyat Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SATILDI

-2013 yılında Vatan Bilgisayardan Apple Bilkom garantisi ile alınmıştır. Ancak garantisi sona ermiştir.

-Çok temiz ve az kullanılmıştır.Kutusu, temizleme bezi dahi durmaktadır.

-Ekranda ölü piksel, çizik vs. yoktur.

-Kasanın köşesinde fotoğrafta da gördüğünüz şekilde 0.5cm kadar bir eğilme vardır. Onun dışında kozmetik olarak kusursuzdur.

-Türkiyeden alındığı için Klavyesinde orjinal Türkçe karakterler mevcuttur.

-Genelde external Klavye ve mouse kullandığım için klavyesi ve touchpadi kusursuz durumdadır.

-DVD Writer neredeyse hiç kullanılmadığı için yine kusursuz durumdadır.

-2015 yılında içindeki en yavaş donanım olan 500GB HDD yerine Amazondan 116$ değerinde Samsung EVO 850 SATA III 250GB SSD alınarak upgrade yapılmıştır.

-SSD takılmasıyla açılış hızı 15sn civarına düşmüştür. Photoshop gibi programlarda yaklaşık 3-4 kat performans artışı olmuştur.

-İçinden çıkan 5400 rpm lik 500GB lik orjinal Hard disk için ise yine Amazondan 20$ değerinde USB 3.0 slim alüminyum HDD kutusu alınmıştır. Bu HDD'de alacak kişiye verilecektir.

-İstenildiği taktirde içine BOOTCAMP ile (tamamen yasal) Windows 7/8 kurulabilir. Bilgisayarın açılışında ya da herhangi bir işletim sistemi içinden diğerine tek tuş ile geçebilirsiniz. Belirli bir süre hem OS hem Windows yüklü şekilde kullandım.

-Şu an Mac OS Sierra yüklüdür. Ancak istenildiği durumda format atıp yeniden kurabilirim.

Fiyat: 2250>2000TL pazarlık yoktur.

[SATILDI]Macbook Pro 13" Mid-2012 Fiyat Düştü[SATILDI]Macbook Pro 13" Mid-2012 Fiyat Düştü[SATILDI]Macbook Pro 13" Mid-2012 Fiyat Düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco37 -- 9 Ocak 2017; 15:43:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi fiyat ihtiyacım olsa kaçırmazdım. İyi satışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil devir sayısı kaçtadır acaba?

İyi satışlar dilerim
  • 120 diye hatırlıyorum, yanlış ise düzeltirim.
  • elimdeki mac miniyi satabilirsem almayı dusunuyorum. takip edelim...
  • Cihaz forum dışına satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.