Şimdi Ara

SATILDI , Oppo Finder x907

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu çinden aliexpress.com sitesi üzerinden aldım. 6 ay civarında bendedir. Makyaj olarak 9/10 durumundadır. Kutusu kulaklılığı kılıfı ekran jelatini her ne varsa orjinal kutusuyla gelen hepsi aynen durmaktadır kutu dahil. Ben alırken çok heves edip 40 gün bekleyip (yılbaşı zamanına denk gelmişti) anca kavuşmuştum. Kullandığım süre boyunca çok eğlendim çok keyifli bir telefon. Tek sorunu herkese "oppo mu oddo" mu diye açıklama yapmak :D Ve çin çakması değilde orjinal çin üretimi olan bir telefon olduğunu açıklamak zira her gören soruyor bu ne ince telefon nerden aldın diye. Telefonu cebinizde unutuyorsunuz zaten bilen araştıran varsa incelik konusunda ve sağlamlık konusunda telefonun gerçekten dünya lideri olduğunu bilir

(inanmayan olursa youtube a oppo finder x907 hammer test yazsın çıkan videoyu izlesin :D)

Fiyat olarak 450 TL düşünüyorum. İstanbul ümraniyede oturuyorum telefonu elden satmayı planlıyorum. Kargo filan uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haviye -- 13 Ağustos 2013; 23:12:50 >

• geçen gün satıldı yazıyordu bu ılan . benmı yanlıs bılıyorum
  • Yanlış hatırlamıyorsunuz 2. el bölümünde konum vardı satıldı. Bunu niye açmışım bilmiyorum :D Satıldı diye değiştireyim bunuda. Kusura bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.