Şimdi Ara

SATILDI. OPSİYONEL OLARAK EKRANI DEĞİŞTİRİLEBİLİR HTC 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, cihazın sadece ön camı yere düşmesi sebebiyle 12 önce çatlamıştır. Olaydan sonra cihazı kenara koydum kullanmıyorum. Ekran böyle sıkıntı yaşatmadan kullanılabilmektedir. Cam isterse degiştirilebilir, istenirse de değiştirilmeden kullanılabilir. Hem ucuz yollu bir alışveriş yapılmış olur. Yaptırmaya zamanım olmadığı için direk satmak istiyorum. Pasaporta kayıtlıdır, kaçak imei kayıtlı değildir. Kutusu ve faturasi durmaktadır. Renkli wallpaper koymamın nedeni çatlak belli olsun diyedir )) Edit: Daha sonra fark ettim ses tuşuda ortadan eğim almış sadece azıcık eğim almış ama ses kısılıp veriliyor. Buna istinaden 100 liralık kılıfı hediye ederim. Sonradan sıkıntı olsun istemiyorum cihazı tamamen bilmenizi isterim. Zaten test eder alırsınız.. Sadece Mersin, Adana, Hatay ve istanbul içi elden teslim edebilirim. SON Fiyat 975 lira. SATILMIŞTIR.SATILDI. OPSİYONEL OLARAK EKRANI DEĞİŞTİRİLEBİLİR HTC 10

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_okay -- 25 Mart 2017; 19:48:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.