Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Overwatch - COD Black Ops 4 | 1100 CP Satın Al 22 Şubat 2021 12:03 1 1 [SATILDI] Overwatch - COD Black Ops 4 | 1100 CP Hesabı geçen sene bol referansı olan bir arkadaşımızdan aldım. Artık oynamadığım için satıyorum. Nick değiştirme hakkı yok.CoD BO4 29 level. 10€ değerinde [1100 CP] parası mevcut. CoD Warzone’da da kullanılabiliyor, Season Pass alabilirsiniz bu para ile. Diğer CoD serilerinde kullanıyor mu bilgim yok maalesef.Overwatch 1900 oyun içi harcayabileceğiniz parası mevcut. 40 Level. Var olan kostümlerin resimlerini detaylıca çekip koymadım merak eden arkadaşlar PM den dönüş yapsın kostümleri atarım.Fiyat 140TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 140 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] ASUS TUF B450 PRO Gaming Anakart 2500₺ Ryzen 5 2600X İşlemci [SATILDI] Overwatch - COD Black Ops 4 | 1100 CP Steam Oyunları %20 İndirim İle Gönderilir (Bakiye 300TL)