eyvallah :) yeni kırtasiye açtım oraya pc lazım, aynı zamanda pc tamirat yapacağım. ama şuan kendim de çalışıyo olduğum için mecburen bekliyorum :)
Ben 1100 liraya ssd li , kasa bundan düşük işlemci x4 635 ve ekstra 23" lcd ekranlı + usb wifi adaptörlüsünü 1100 e forumdan satmayı bırak teklif alamadım bir tanıdığa satabildim. siz sadece kasa bu fiyat zor ve kaldı ki oyuncu pc denemez hocam buna. Ekran kartı min GTX760, r9 280x filan olacak işlemci de i5 ya da fx 8 olacak ki adı oyuncu pc diye anılsın. İş görür bence bana fazla bile mesela illa her oyunu ultra high oynamayayım diyenin işini görür ama iyi pazarlık ister yoksa yıllarca böyle güncellemeye devam edersiniz :D
hiickimse
kullanıcısına yanıt
Yorumunuz için teşekkür ederim, fiyatı eskiden kalma, güncel fiyatları tam olarak araştırmadım. Eğer alıcı çıkarsa illaki fiyat konusunda anlaşılır ustam, yazdığım fiyattan satılcak diye bir durum söz konusu değil :)
Gamer kısmına gelirsek, her geçen gün, yeni parçalar çıktıkça ürünlerin değer kaybetmesi oldukça normal bir şey. 2-3 sene öncesinin gamer pc'sinden günümüz oyunlarını ultrada çalıştırmasını beklemek komik olduğu gibi bu özellikdeki kasaya kötü demek de *bana göre* yanlış olur.