Şimdi Ara

[SATILDI] Philips 170X6FB 17' LCD Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 senedir kullandığım monitörümü yeni monitöre geçmek için satıyorum.Ürün sorunsuzdur.ölü pixel, renk bozulması,solma vs. hiçbir sorunu yoktur.Kutusu garanti fatura vs. yoktur.Fiyat olarak 100 TL düşünüyorum.istanbul içi elden teslim.şerhir dışı kargo alıcıya aittir.Takas yoktur.Nakit satılıktır.
    İLAN HERTÜRLÜ YORUMA KAPALIDIR.LÜTFEN HERTÜRLÜ ÖNERİ, SORU, YORUM VS. İÇİN PM KULLANINIZ

http://www.pclabs.com.tr/2006/02/03/philips-170x6fb-17-lcd-incelemesi/1/
     [SATILDI] Philips 170X6FB 17' LCD Monitör [SATILDI] Philips 170X6FB 17' LCD Monitör [SATILDI] Philips 170X6FB 17' LCD Monitör
     [SATILDI] Philips 170X6FB 17' LCD Monitör [SATILDI] Philips 170X6FB 17' LCD Monitör

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 31 Aralık 2012; 20:25:35 >

• Hayırlı satışlar bende aynı monitörden kullandım zamanında 470tl vermiştim bende 5 sene kullandım geçen ay kardeşime devrettim kaliteli bir ürün parasını hakketti gerçekten ekran büyük olsaydı halen kullanmaya devam ederdim şimdi ASUS ML248H 24 kullanıyorum
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

pm

cevapladım
  • Satılır mı bu monitör. Ben olsam satmaya kıyamam. Bence sakla bu monitörü

Bende de LG 1960TR-BF var hala kullanıyorum ve yeni monitör alsam da asla satmayacağım. Kare monitörün tadı bir başka
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 senedir kullandığım monitörümü yeni monitöre geçmek için satıyorum.Ürün sorunsuzdur.ölü pixel, renk bozulması,solma vs. hiçbir sorunu yoktur.Kutusu garanti fatura vs. yoktur.

pm attım
  • Tarafımdan alınmıştır, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.