Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Playstation VR V2 + PS4 Kamera + PS5 Dönüştürücü Kablo + Kutulu - 2000 TL Satın Al 18 Haziran 2021 22:36 1 1 [SATILDI] Playstation VR V2 + PS4 Kamera + PS5 Dönüştürücü Kablo + Kutulu - 2000 TL Merhaba arkadaşlar, büyük bir hevesle 2018 Haziran ayında VR satın aldım, lakin işlerim dolayısıyla oynamaya hiç vaktim olmadı. Sadece bir kaç kez kutusundan çıkarıp deneyip tekrar kutusuna kaldırdım. Ürünü teknosadan aldım, kutusu var, herşeyi eksiksiz, kozmetik olarak da herhangi bir problemi yok çünkü kullanamadım bile, zaten resimlerde de görünüyor. Faturası da duruyor.Artı olarak Sony tarafından gönderilen PS5 dönüştürme kablosu da mevcut, bu kabloyla cihazı PS5 üzerinde de kullanabiliyorsunuz. Kargo alıcıya ait olacak şekilde gönderiyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] Hyperx Dualshock 4 Şarj Standı - 1000 TL [SATILDI] [SATILIK] Dualshock 4 Kırmızı - 1000 TL [SATILDI] [SATILIK] Dualshock 4 - 900 TL [SATILDI] [SATILIK] Oculus Quest 2 - 10500 TL