Şimdi Ara

SATILDI - Ryzen 5 1500x ve A320M-K Asus Prime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI - Ryzen 5 1500x ve A320M-K Asus Prime
    @rapkolik87 hocama satıldı, kargolandı.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sıfır 2 yıl garantili ryzen 5 1600 800₺
    Sıfır 2 yıl garantili anakart haftasonu incehesapta 350₺ idi.
    Yani 2 yıllık garantisi bitmiş kullanılmış ürünle sıfır 2 yıl garantili ürünlerin arasındaki fiyat farkı 150₺ olmamalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Argüman getirmişsiniz. İhtiyacınız varsa teklif de verin lütfen
  • Wesley Benjamin Sneijder kullanıcısına yanıt
    1600 değil 1500x işlemci. Daha da düşük değerde yani. Aynı fiyat denilebilir bu nedenle.

• Sizin kadar piyasaya hakim değilim açıkçası. Yalnızca elimdeki işlemciyi ve anakartı aratarak fiyat verdim. Tekliflere de açığım. Ancak teklif getirmeden yapılan yorumları iyi niyetli bulmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben anakart işlemci bakıyorum teklifde yaparım normalde ama artık bıkkınlık geldi. Satıcılar diyorki fiyatım son ilanı yeni açtım. O yüzden yorum yapmak gerekli. Buna katılan insanlar da oluyorsa zaten fiyatlandırmada yanlışlık var demektir.

• 600 TL teklif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Ryzen 3 Pro 2200G
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kvothea kullanıcısına yanıt
    Hayır aksine iyi niyetle yapıyoruz (en azından bazılarımız). İlanınızı satılsın diye açıyorsunuz. Sonra gelen teklifler düşük geliyor ve sizi yıpratıyor çünkü beklentiniz yüksek. Fiyatınızı gerçekçi koyarsanız çok daha hızlı satış yaparsınız. Fiyat konusunda yapılan yorumlar bu nedenle. En azından benim niyetim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

Hayır aksine iyi niyetle yapıyoruz (en azından bazılarımız). İlanınızı satılsın diye açıyorsunuz. Sonra gelen teklifler düşük geliyor ve sizi yıpratıyor çünkü beklentiniz yüksek. Fiyatınızı gerçekçi koyarsanız çok daha hızlı satış yaparsınız. Fiyat konusunda yapılan yorumlar bu nedenle. En azından benim niyetim bu.
    O kadar haklı bir yorum ki.İnsanların çoğunun niyeti burada ilan baltalamak değil aksine forumdaki ticareti hızlandırmak.Ama bazı satıcılar üst baremden fiyat koymanın mantıklı olduğunu düşünerek sıfır fiyat yazıyorlar.Sevgili satıcı arkadaşlar,burası sarı site değil.Mantıklı insanlarla mantıklı ticaret yapmak,işimizi görmek için bu forumdayız.Lütfen artık mantık çerçevesinde açın şu ilanları.
  • Beklentim yüksek olduğundan vermedim fiyatı. Arattığımda 1100 lira civarı işlemci, 500 lira civarı anakart gözükmekteydi. Yine de kesin bir bilgim olmadığı için ilanın hiçbir yerinde son fiyat, düşük teklif vermeyin gibi bir ibare kullanmadım. Forumda açtığım ilk başlık muhtemelen bu. İsyanınızı yanlış kişiye yöneltiyorsunuz gibi ama anlatmaya çalıştığınız şeyi anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvothea -- 11 Mayıs 2020; 9:15:4 >
  • Işlemci 500 - 600 arası anakart 250 - 300 arasına koy hocam. Malesef amd işlemci 2. El piyasası kötü bende satıcam 900tlye aldığım ryzen 5 1600 700 e satamıcam gibi hakkı 700 bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumun için teşekkürler hocam. Teklif getiren arkadaşlarla benzer aralıklarda konuşma yapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Benjamin Sneijder

Sıfır 2 yıl garantili ryzen 5 1600 800₺
    Sıfır 2 yıl garantili anakart haftasonu incehesapta 350₺ idi.
    Yani 2 yıllık garantisi bitmiş kullanılmış ürünle sıfır 2 yıl garantili ürünlerin arasındaki fiyat farkı 150₺ olmamalı.
  • Kvothea kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten sizi hedef alarak söylemedim yanlış anlamayın.Yanlış anlaşılmalar vs herzaman olabiliyor.Benimki genel bir sitemdi,iyi satışlar dilerim.

• Donanımhaberde bu fiyatlardan ilan verenlere anında cevap verilir genelde.
    Verdiğiniz fiyatlar piyasa fiyatı olmalı.
    Bunu diğer ilanlara bakıp öğrenebilirsiniz. ryzen 5 1600 işlemciyi 650 tlye, anakart da 300e tlye gider.
    Minimum fiyat 950 tldir. Hayırlı satışlar.

• İyi satışlar

• Ürünler tarafımdan alınmıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.