Şimdi Ara

Satıldı - Samsung 850 EVO SATA 500GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satıldı - Samsung 850 EVO SATA 500GB

2 sene daha garantisi devam ediyor olmalı. Yarın veya perşembe günü bakıp buraya yazarım.

Fiyat 500TL. Takas düşünmüyorum. Pazarlık teklif etmeyin.

Edit: Ürünü 2016'nın Aralık ayında almışım. Yanlış hatırlamıyorsam 5 sene garantili, yani 1 sene daha devam ediyor olmalı fakat frisby gibi ucuz bir güç kaynağına bağlamadığınız sürece bozulacağını düşünmüyorum.

O nedenle fiyat 450'ye indi.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam 500 tl pazarlık etmeyin yazmışsınız.

sattığınız disk artık üretilmiyor üstüne 860 çıktı sonra 870 çıktı

ve 870 modelini 660 ile 680 tl arasına kendi adına faturalı sıfır ve taksitle alma imkanı varken

pazarlık etmeyiniz demenin ürünüm iyi iyi fiyata verdim demenin kaynağı nedir açıklarmısınız.? tşkler.

Not : ayrıca kullanılmış ve 26 tb veri yazmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertyu35 -- 7 Temmuz 2021; 0:3:4 >
  • Dakka bir batlacı mehmet bir. 150TB endurance rating'i olan diske 25TB yazmışsın diyor adam.

O zaman git sıfırını al kardeşim. Hazır elin değmisken birde Türkçe kitabı edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün yatmadan önce şu yukarıdaki mesajını gördüğüm için düzgün cevaplayamadım fakat içimde kaldı, döşemeden edemedim.

Sattığım 850'nin üstüne 860 sonra birde 870 çıktı demişsin ya. Eee? Sıfır ürün sattığımı idda etmedim ki. Kaldı ki yeni modeller bir önceki modellerden iyi olacak diye bir kaide de yok. Bu sattığım 850 EVO'nun üstüne durmaksızın 500GB veri yaz, alet hız düşürmeksizin 500MB'ta yazıyor.

Bu aletin yerine aldığım 2 TB'lık 870 QVO'da böyle bir durum söz konusu değil. Adamlar fiyatı düşürmek için kontrolcüyü ucuzlatıp yerine 76GB'lık SLC cache koymuşlar. Eğer 100GB'lık dosya kopyalarsan 76 GB'tan sonra cache dolduğu için performans 160MB civarına düşüyor.

Anlatabildim mi güzel kardeşim? Herşeyin yeni modeli "en iyisi" demek değil. Klavye başına oturmadan önce git biraz araştırma yap.

Öte yandan nerede "iyi fiyata verdim" dediğimi bir gösterir misin? Ha bu cihazın hak ettiğini düşündüğüm fiyatı verdiğimi düşünüyorum fakat hiç bir noktada "iyi fiyat verdim" diye bir iddam olmadı. Kaldı ki bu alet 2017'nin başından beri kullanılan bir alet. O gördüğün 26TB verinin sebebi de o. Ha o ekran görüntülerini dün test edip koydum. Bu alet 4 senelikken ve endurance rating'inin %30'unda hala 500MB'ta dosya kopyalıyorsa, yani ilk günküne çok yakın bir performansta çalışıyorsa bu aleti gidip ucuz SSD fiyatına satmayacağım.

Git aynı testi 4 yıllık Sandisk bir SSD de yap, sonra gel konuşalım.

Ha pazarlık teklif etmeyin kısmına gelince, bu forumda bu kadar süredir parça alıp satıyorum, pazarlık teklif etmeyin dememe rağmen pazarlık teklif eden olacak. Bunu bildiğim için öyle bir ibare kullandım. Amacım orda senin gibi ölücüleri uzaklaştırmaktı. Satacağım adam düzgün, adabı yerinde bir adamdır, ben zaten satışı sonlandırmadan önce o indirimi koyuyorum. Git araştırmanı yap, bu forumda parça sattığım arkadaşlara sor.

Ha bu konu altına baltalıyıcı bir mesaj yazmak yerine gelir özel mesaj atardın, o zaman fiyat durumunu konuşurduk.

Bu noktada sana fiyat 1000 lira kardeşim.

TşKLr

• Satıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.