Şimdi Ara

[SATILDI]Satılık 4.Nesil İntel Parçalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI]Satılık 4.Nesil İntel Parçalar
    ANAKART, İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI Master-G arkadaşıma satılmıştır. Kendisine hayırlı olsun.

Arkadaşlar herkese merhaba.
    Kendi evimi kapatıp ailemin yanında döndüğüm için evde iki tane bilgisayar olmuş oldu. Bu nedenle şahsen kullandığım sistemi satmak istiyorum. Sistemim kesinlikle overclock edilmemiş ve mining için kullanılmamıştır. Tüm parçaları kendim sıfır olarak aldım (Monitör hariç.) Bazı parçaların faturaları var ama hiçbirinin garantisi kalmadı. Hiçbir sorunu yoktur. Almak isteyen arkadaşlar görebilsin diye sistemimde RDR2, GTA5 ve birkaç oyun daha yüklüdür. Gelip istediğiniz ayarlarda Benchmark yapıp, bir çayımı içip görerek alabilirsiniz. Sistemi Levent/İstanbul'da çalışır vaziyette görebilirsiniz. Sistemdeki parçalar aşağıdaki gibidir:
    Kasa: Corsair Carbide 300R Kasa ve Corsair 600W güç kaynağı. 400 TL
    Anakart: Gigabyte Z97-HD3 F3 Bios 200 TL
    İşlemci: İntel i5 4590 (Anakart i7 işlemcileri de desteklediği için ufak bir yatırımla yeni nesil oyunlarda darboğaz yaşama ihtimaliniz azalır.) 500 TL
    Ram: 2 tane Kinston KHX1600C9D3/4GX = 8 GB Dual Channel 300 TL
    Ekran Kartı: Zotac Nvidia Gtx 1060 6 GB AMP Edition 1200 TL
    SSD: Samsung EVO 850 500GB
    Optik sürücü: LG DVD Combo(Sistemin açılışını yavaşlattığı ve disk kullanmadığım için bağlı değil)
    + Creative 2+1 Ses sistemi

Monitör: Asus 24 inch VN247H Çift HDMI + VGA girişli ve ses çıkışlı monitör. (monitörün sağ altından çıkan ufak bir kumaş parçası var. İkinci el olarak aldığımda da öyleydi. Çalışmasına bir engeli yok. Ben sökmedim ne olur ne olmaz diye. Alan isterse maket bıçağı ile kessin. Fotoğrafta göstermeye çalıştım. 750 TL

Mümkünse sistemi tek seferde satmak istiyorum. Piyasadan çok zamandır uzağım. Kendimce makul bir fiyat yazdım ama bana örneklerle fiyatımın yüksek olduğunu söylerseniz tabii ki fiyatı aşağı çekerim. Takas ve il dışına satış düşünmüyorum. Alacak arkadaş görüp test edip öyle alsın. sahibinden.com üstünden satış düşünmüyorum.
    İstediğim fiyat: Tüm sistemi alacaklar için 3000 TL. Parça olarak satmaya da açığım. Parça olarak fiyatları yanlarına yazdım. Fiyat yazmadıklarımı hali hazırdaki sistemde kullanabilirim. Satılmasa da olur

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.