Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Apple Watch Sport 42 mm Uzay Grisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Satılık Apple Watch Sport 42 mm Uzay Grisi
    Merhaba,

10 Ağustos 2015 günüwww.apple.com.tr den satın almış olduğum "Apple Watch Sport 42 mm Uzay Grisi Alüminyum Kasa" saatimi satıyorum. Kutusu ve kutu içeriği tamamen ilk günkü gibi duruyor, içinden çıkan yedek kayışı da hiç kullanmadım.

Ürün iyi durumda, sadece iç kayışta çok az sürtünmeden kaynaklı yıpranma var, dış kayışta yıpranma eskime yok. Saatin kasasında ve ekranında da hiç çizik bulunmuyor. İstediğim fiyat 1100 TL.

İstanbul içinde Şişli yada Kadıköy'de elden teslim edebilirim, satın almadan önce ürünü inceleyebilirsiniz. Satmayı istemezdim ama nakite sıkıştığım için lüxe kaçan saatimi elden çıkartıyorum.

Teşekkürler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Ocak 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba,

10 Ağustos 2015 günüwww.apple.com.tr den satın almış olduğum "Apple Watch Sport 42 mm Uzay Grisi Alüminyum Kasa" saatimi satıyorum. Kutusu ve kutu içeriği tamamen ilk günkü gibi duruyor, içinden çıkan yedek kayışı da hiç kullanmadım.

Ürün iyi durumda, sadece iç kayışta çok az sürtünmeden kaynaklı yıpranma var, dış kayışta yıpranma eskime yok. Saatin kasasında ve ekranında da hiç çizik bulunmuyor. İstediğim fiyat 1100 TL.

İstanbul içinde Şişli yada Kadıköy'de elden teslim edebilirim, satın almadan önce ürünü inceleyebilirsiniz. Satmayı istemezdim ama nakite sıkıştığım için lüxe kaçan saatimi satıyorum.
    1 Satılık Apple Watch Sport 42 mm Uzay Grisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  [SATILDI] Satılık Apple Watch Sport 42 mm Uzay Grisi

Fotoğraftaki Spiegen kılıf ta yanında hediyedir.

• 1.000 TL'ye düşmüştür.
  • hocam s.a böyle bir saat almak istiyorum. Benimde elimde samsung cep telefonu ve lg mini laptop var takas yapmak istersek ne olur laptop sıfır gibidir istersen fotolarını atabilirim telefonda öyle teşkkürler Telefon samsung wonder eşim kullanıyordu kutulu ve tüm aksesuarları tamam üste 500 TL verebilirim teşekkürler

• Merhaba,

Teklifiniz için teşekkürler ama takas düşünmüyorum.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.