Bildirim
[SATILDI] SATILIK M4A1-S Knight Şövalye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
durduk yere zengin olmak. hayırlı olsun. -
aynen ya bi de nakite çevirebilirsem, gece gece bütlere çalışırken sıkılıp tek oyun attım sonuç :D -
valla temizinden bi 550 kapmışın h.o -
Görev ne demek açıklar mısın? Operasyon bileti falan diye bi olay da varmış bunlar hakkında nerden bilgi edinebilirim?
Konunu biraz kirlettim de hayırlı satışlar diyeyim -
Görev derken biraz yanlış yazmışım ama olsun, normalde bende yaban ateşi operasyon bileti(rozeti) vardı ama ne yıldırım görevi ne de başka birşeyin olduğu bir zamanda sadece silah düşürme hakkımın olduğu zamanda( galiba o da her çarşamba) yaban ateşi haritalarında rank maça girdim orada verdi.
Ayrıca operasyon bileti satışları galiba bitti emin olmamakla beraber zaten operasyon 17 hazirana kadardı kendi içinde ki görevleri.
Görevlerde şöyle bi bireysel görevler bi de iki kişilik görevler var bunlar sana exp veriyor ne işe yarayacak exp dersen daha çabuk silah düşürme elde edersin haftada bir kez ama o exp yüzdeni doldurmak daha kolay olur ve eğlenceli o görevler vs. Bilgilendirebildiysem ne mutlu bana :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat 450 TLdir arkadaşlar Opskinse koyuyorum şimdi isterseniz oranında linkini atarım en ucuza koyacağım orada da rahat bulursunuz.
edit:https://opsk.in/u/5afhnp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtalb -- 7 Temmuz 2016; 13:56:06 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X