Şimdi Ara

[SATILDI]Satılık PSP 2006 + GPS aparatı , orjinal versiyon 5.03 + 8 GB orjinal kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar temiz kullandığım 5.03 orjinal versiyonu olan ,psp 2006 model psp satıyorum , yanında 8 Gb orjinal hafıza sony memory stick pro duo kartını da veriyorum , resimlerden orjinal olduğunu anlayabilirsiniz , bu kartı dışarda satılan sahte kartlarla bir tutmayın , oyun oynarken ya da herhangi bişey yaparken çok büyük fark yaratıyor,

yanında GPS aparatını da veriyorum , onun fotoğrafarını çekemedim ama ankarada olanlar gelip görebilirler , aletin içinde tüm türkiye haritası ve ankara detaylı haritası yüklü ,

Ayrıca cihaz 5.03 Gen-c (full) versiyonuyla çalışmaktadır. böylece oyunları sorunsuz oynatabilirsiniz

detaylı bilgi için arayabilirsiniz
    tel no : 0506 401 61 35 mail : biktim_yaw@hotmail.com
    ankarada olanlar elden deneyebilir. elden alabilir. takas düşünmüyorum.
    fiyat 300 TL

GPS i ayrı almak isteyen olursa fiyatı 50 TL , PSP fiyatı 260 TL

PSP GPS
     [SATILDI]Satılık PSP 2006 + GPS aparatı , orjinal versiyon 5.03 + 8 GB orjinal kart

PSP
     [SATILDI]Satılık PSP 2006 + GPS aparatı , orjinal versiyon 5.03 + 8 GB orjinal kart [SATILDI]Satılık PSP 2006 + GPS aparatı , orjinal versiyon 5.03 + 8 GB orjinal kart
     [SATILDI]Satılık PSP 2006 + GPS aparatı , orjinal versiyon 5.03 + 8 GB orjinal kart [SATILDI]Satılık PSP 2006 + GPS aparatı , orjinal versiyon 5.03 + 8 GB orjinal kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kormemis -- 1 Kasım 2010; 0:31:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.