Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 -SATILDI- Satılık sıfır Logitech G600 Satın Al 5 Şubat 2021 23:48 1 1 -SATILDI- Satılık sıfır Logitech G600 SATILDIDolar yuksekken Amazon'dan 62$lik verdigim siparis haftaya elime ulasacak. Bugun uygun fiyata Corsair Scimitar satin aldigim icin G600'u satma karari aldim. Ilani onceden acmam kurallara aykiri mi bilmiyorum ancak bu sure icerisinde alici bulma umidiyle bu ilani aciyorum. Urunun aldigim TL denkligiyle satiyorum. Fiyatta indirim sormayin lutfen. Faturali ve acilmamis sekilde teslim edecegim. Ankara ici elden, diger illere alici odemeli onceden ucreti mukabili satiyorum. Eski referanslarim mevcuttur.Ilginiz icin tesekkurler(Yazilimsal hatadan dolayi garanti bitis tarihi giremedim garantisi tabiki var)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 465 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hepsiburada 1000 tl bakiye > 800 tl [SATILDI] 2 günlük, 5 yıl garanti ODYSSEY NEO G7 32' 4K Mini LED [SATILDI] Turna otobus bileti %25 indirimli [SATILDI] SIFIR - RTX 4080 PNY XLR8