Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 "SATILDI" Shark SH165 Erkek Kol Saati(TimeZone'den alındı)/[85 TL] Satın Al 30 Eylül 2016 00:22 1 1 "SATILDI" Shark SH165 Erkek Kol Saati(TimeZone'den alındı)/[85 TL] "Kutulu ve sıfırdır" SON FİYAT : 85 TL'dir. (kargo ücreti tarafımca ödenecektir) Shark SH165 kol saatini aldım ama hiç kullanmadım. Aliexpress'teki yetkili satıcı "TimeZone"den alınmıştır. Sadece deneme amaçlı açılmıştır. Herhangi bir sorunu/sıkıntısı yoktur. Saati, kalitesini ve fonksiyonlarını bilenler bilir. Nasıl bir satıcı olduğuma referanslarımdan bakabilirsiniz. Bilmeyenler için küçük bir açıklama yapayım : - Alarm / Gün-Ay-Yıl göstergesi / Gün göstergesi / - Hem analog hem de dijital saat - Kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmiş, şık bir kol saatidir. İsterseniz özel mesajdan isterseniz de WhatsApp'tan ulaşabilirsiniz : ( 0542 382 36 70 ) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 85 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 "SATILDI" Ticwatch E Akıllı Saat(Android Wear) - 599TL [5 Adet Kordon + 2 Adet Ekran Koruyucu] 'SATILDI' CHUWI Hi10 Plus Tablet PC[Çift İşletim Sistemli] - 760TL 'SATILDI' Alfawise X5 Mini PC - 310TL [ Yurt Dışı Fiyatına - İlk Gelen Alır]
SON FİYAT : 85 TL'dir. (kargo ücreti tarafımca ödenecektir) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 "SATILDI" Ticwatch E Akıllı Saat(Android Wear) - 599TL [5 Adet Kordon + 2 Adet Ekran Koruyucu] 'SATILDI' CHUWI Hi10 Plus Tablet PC[Çift İşletim Sistemli] - 760TL 'SATILDI' Alfawise X5 Mini PC - 310TL [ Yurt Dışı Fiyatına - İlk Gelen Alır]