Şimdi Ara

SATILDI...SHARKOON X-TATİC DİGİTAL V2 İNDİRİM... 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamünaleyküm

Kısa bir süre önce forumdan bir arkadaştan aldığım kulaklığı daha üst seviye bir kulaklık almaya niyetlendiğim için satılıktır. Kulaklık 18/9/2010 Hızlıal faturalıdır ve garantisi bitmiştir, kutusu ve kutu içeriği eksiksiz bir şekilde duruyor, kulaklık PC, PS3, XBOX360 ve optik çıkışlı her türlü cihazda kullanılabiliyor Media Player DVD vs. gibi.

Ürün kondisyon olarak iyi durumdadır, kulaklık süngerinde veya başka bir yerinde yırtık yıpranma veya kozmetik herhangi bir sorun yoktur, bütün tuşları sorunsuz çalışıyor, kulaklık hoparlörlerinde en ufak bir sorun yok.

Sadece mikrofonunda zaman zaman hışırtı ve karşı tarafa ses giderken seste kesilmeler oluyor, ürünü mikrofonu ile kullanmak isteyenler mikrofonu değiştirmek zorunda, sadece kulaklık olarak kullanırım diyenler için bir sorun yok.

Herkese iyi forumlar ve sorunsuz alışverişler dilerim...

SATILDI...SHARKOON X-TATİC DİGİTAL V2  İNDİRİM... 100 TL SATILDI...SHARKOON X-TATİC DİGİTAL V2  İNDİRİM... 100 TL SATILDI...SHARKOON X-TATİC DİGİTAL V2  İNDİRİM... 100 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 16 Aralık 2013; 21:42:15 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kulaklığı xbox360 için kullanıyorum. Benim görüşümce; xbox için oldukça iyi bi kulaklık. Kendi çözücüsü (decoderi) kulaklık için iş görür. Ama analog out put undan 5+1 sistem bağlayınca creative in extigy si kadar başarılı değil. (bu özelliğini kullanmak isteyen arkadaşlar olursa belirteyim diye yazdım)
    Oyunlar alışma evresinden sonra, (bazı oyunlarda daha da belirgin olmakla beraber) sesin nerden geldiği net anlaşılıyor.
    Film izlerken (xbox üzerinden) ve oyun oynarken kulaklığı oldukça başarılı bulmama rağmen doğası gereği mp3 (xbox üzerinden dinlediğim mp3 ler için) çok başarılı değil. (zaten amacı da bu değil)
    Ben sıfır alırken 300 lira civarı bi para verdiğimi hatırlıyorum...
    Ben ürünü kullanıyorum ve memnunum. Bir ses sisteminin keyfini vermiyor ama geceleri ses sistemini açamadığımız için bence klasik kulaklıkardan daha iyi oyun oynamak için. Yoksa zaten bu ağırlıkta ve kablo karmaşasında olan kulaklığa katlanmazdım herhalde.
    Çok büyük beklentilere girmeden kullanılabilecek bir kulaklık.
    İlgili arkadaşlar için görüşlerimi belirteyim dedim çok fazla kullanılmayan bir ürün olduğu için.
    Hayırlı satışlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: gerg1nadam

Aynı kulaklığı xbox360 için kullanıyorum. Benim görüşümce; xbox için oldukça iyi bi kulaklık. Kendi çözücüsü (decoderi) kulaklık için iş görür. Ama analog out put undan 5+1 sistem bağlayınca creative in extigy si kadar başarılı değil. (bu özelliğini kullanmak isteyen arkadaşlar olursa belirteyim diye yazdım)
    Oyunlar alışma evresinden sonra, (bazı oyunlarda daha da belirgin olmakla beraber) sesin nerden geldiği net anlaşılıyor.
    Film izlerken (xbox üzerinden) ve oyun oynarken kulaklığı oldukça başarılı bulmama rağmen doğası gereği mp3 (xbox üzerinden dinlediğim mp3 ler için) çok başarılı değil. (zaten amacı da bu değil)
    Ben sıfır alırken 300 lira civarı bi para verdiğimi hatırlıyorum...
    Ben ürünü kullanıyorum ve memnunum. Bir ses sisteminin keyfini vermiyor ama geceleri ses sistemini açamadığımız için bence klasik kulaklıkardan daha iyi oyun oynamak için. Yoksa zaten bu ağırlıkta ve kablo karmaşasında olan kulaklığa katlanmazdım herhalde.
    Çok büyük beklentilere girmeden kullanılabilecek bir kulaklık.
    İlgili arkadaşlar için görüşlerimi belirteyim dedim çok fazla kullanılmayan bir ürün olduğu için.
    Hayırlı satışlar....

Selamünaleyküm

Yorumlarınız için teşekkürler.
    Almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olur... Sağlıcakla...

• Çok iyi bir kulaklıktır kendim çift adaptörlüsünü kullandım yeni eski model olanı. Geçen sene 180e satmıştım. Bence 100TL böyle bir kulaklık için çok uygun diğer kulaklıklar gibi değil gerçek 5.1 kanal ses deneyimi var herbir kulaklık içinde birden fazla hoparlör var hepsinden ayrı ayrı ses geliyor; diğer kulaklıklar gibi dijital değil donanım anlamında 5.1 ses söz konusu. Hayırlı satışlar. Bu da benim 1 sene önceki ilanım.http://forum.donanimhaber.com/m_68433455/f_//tm.htm#68433455
  • Yorumunuz için teşekkürler. Özellikle film için ideal bir kulaklık. Ben o amaçla almıştım . Şimdi üst seviye bir kulaklık aldığım için satıyorum. Sağlıcakla...
  • ***radyo***, dürüst ve güvenilir bir arkadaştır.
    Sorunsuz alışveriş yaparsınız. Gönderdiği ürünlerde söylediği gibi temzidir. ne eksik ne fazla.
    İyi satışlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

***radyo***, dürüst ve güvenilir bir arkadaştır.
    Sorunsuz alışveriş yaparsınız. Gönderdiği ürünlerde söylediği gibi temzidir. ne eksik ne fazla.
    İyi satışlar..

Teşekkürler Hulusi,

Sizinle de alışveriş yapmak güzeldi . Sağlıcakla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.