Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 *** Sıfır Kapalı Kutu Everest SGM-X7 Gaming Mouse *** Satın Al 13 Mart 2017 05:47 1 1 *** Sıfır Kapalı Kutu Everest SGM-X7 Gaming Mouse *** Ürün kapalı kutu, güvenlik bantları dahi AÇILMAMIŞ kenarda duruyor. Haliyle kullanırız diye aldık ama kullanamadık beğenilmedi geri de verilmedi öylece kenara kondu bir süre yattı. Piyasa fiyatını bilmiyorum ama ben 40 TL'ye almıştım şimdi biraz daha altına vermeyi düşünüyorum. Mağazadan almak isteyen çok verir alır onu bilemem. Yani anlatılacak pek bir şeyi yok. 3 Farklı DPI ayarına sahip bir mouse. Almak isteyen arkadaşlar irtibata geçebilirler. Fiyat: 30 TL Herkese hayırlı alışverişler... Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 30 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 5 Şubat 2019 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [√ SATILDI] SIFIR CORSAIR K95 RGB PLATINUM GAMING KLAVYE [√ SATILDI] SAPPHIRE RX 5700XT NİTRO+ ARGB GDDR6 EKRAN KARTI [√ SATILDI] 2 AYLIK RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON KABLOLU MOUSE [√ SATILDI] SIFIR EVEREST SGM-X7 GAMİNG MOUSE