Şimdi Ara

SATILDI SIFIR Razer Viper Ultimate Wireless Gaming Mouse (INDIRIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI SIFIR Razer Viper Ultimate Wireless Gaming Mouse (INDIRIM)

Merhaba,

Ürün kodu RZ01-03050200-R3G1 olan Razer Viper Ultimate (docksuz versiyon) mouse'm satılıktır.

Sıfır kutusunda, açılmamış, arenabilgisayar garantilidir.

Linkteki mousetur, fiyatı 1235 TL olarak görebilirsiniz:

https://www.sanalmarketim.com/Urun/Razer-Viper-Ultimate-RZ01-03050200-R3G1-Kablosuz-Gaming-Mouse-(dock-yok)/118392

Fiyat olarak SATILDI istiyorum, Caddebostan (sahil veya bağdat cad. üzerinden elden teslim edebilirim, şimdilik kargo düşünmüyorum).

Rocketjumpninja sitesinde kablolu/kablosuz tüm mouselar arasında en iyi 4. mouse konumundadır (finalmouseları saymazsanız en iyi 2. denilebilir).

Sensörü en güncel ve latencysi en iyi mouselardan biridir.

Aşağıda foto ve incelemeler mevcut.

Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar hocam. Son derece titiz ve dürüst satıcı. Alana şimdiden hayırlı olsun.

• Çok denemek istediğim bir mouse. Rocketjump Ninja incelemesinde kendisini bolca görebilirsiniz. (Bahsettiğim YT kanalı bana göre bu işin en üst seviyesi) Bu fiyata satılmamasını anlamıyorum. Elimdeki mouse satılsa sizin mouse kesin alırım hocam. Hayırlı satışlar, umarım konuyu baltalamamışımdır. Sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Çok denemek istediğim bir mouse. Rocketjump Ninja incelemesinde kendisini bolca görebilirsiniz. (Bahsettiğim YT kanalı bana göre bu işin en üst seviyesi) Bu fiyata satılmamasını anlamıyorum. Elimdeki mouse satılsa sizin mouse kesin alırım hocam. Hayırlı satışlar, umarım konuyu baltalamamışımdır. Sevgiler

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, ben de şaşkınım satılmamasına :)

İyi günler dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.