Şimdi Ara

(SATILDI) Sıfır Tenda V300 4Port 300Mbps ADSL2+ VDSL2 Kablosuz Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü 26 Aralık tarihinde n11 den rezil bir firmadan satın aldım. Ürün geniş bir evde çok uzak bir noktadan 5db gibi büyük antenler sebebiyle alındı ama istediğim verimi alamadım. Mecburen başka odaya eski modemi kurmak zorunda kaldım. Ürünü bu rezil firma sadece denendiği halde paket açılmış diyerek almadı. Geri gönderdim sadece 15 gün civarı kargoda bekletilmiş.

Kendilerini her yere şikayet ettim ve Tüketici Hakem heyetine bildirdim. O tarihe kadar bir arkadaşımızın işini görürse diye ilanı açıyorum. Boşuna çek vs bulma ile uğraşmaz.. Bana toplam maliyeti 165 TL dir. Aldığım fiyata isteyen arkadaşa satabilirim. Lütfen pazarlık yapmayınız.. Ürün sıfır.. İstanbul dışı önce ödeme sonra havale şeklinde gönderim yapabilirim. İstanbul içi Taksim Fatih civarı elden satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 22 Nisan 2018; 1:19:40 >

• Dün modemleri araştırırken yorumunuzu görmüştüm n11'de. İlginçtir burada denk geldi. Geçmiş olsun. Adamlar cayma hakkının bile üzerine yatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan4550

Dün modemleri araştırırken yorumunuzu görmüştüm n11'de. İlginçtir burada denk geldi. Geçmiş olsun. Adamlar cayma hakkının bile üzerine yatmış.

Teşekkür ederim hocam..n11 yasada olmayan bir şekilde elektronik aletler ile ilgili açılırsa iade olmaz gibi saçma bir kural uydurmuş. İşte hukukun işlemediği ülkelerde böyle firmalar at koşturuyor. Aynı olay başka bir yerde olsa iyi bir tazminat alırdım. Ama yine de peşlerini bırakmıyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 23 Ocak 2018; 15:22:24 >
  • cinematic kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi n11 alıcının karşısında diye bir şey okumuştum ben de, bir süredir oradan almıyorum. Kolay gelsin.
  • Teşekkür ederim..
  • Geçmiş olsun , geçenlerde bende bir asus modem almıştım n11 üzerinden ve bildiğiniz kirli gelmişti modem.Satıcıya yazdım bu durumu , bana ters bir cevap vererek nasıl 0 ürün kirli olsun falan yazmıştı(halbuki soran ve sorması gereken benim) , yok işte geri gönderirsem almayacaklarını bu sorunun onların değil asusun olduğunu onlara göndermemi falan söylediler(çok akıllılar) , en sonunda sert konuşmaya başlayınca baktılar boş laflarla kandıramayacaklar ürünü yolladım hiç tereddüt etmeden , sonra baktım paşa paşa iade almışlar.Bu firmalara sağlam cezalar gerekiyor , yoksa böyle kafalarına göre müşteriyi tehdit edercesine mesaj atıp bazılarını caydırabilecekrini düşünüyorlar , gerçi sizin firma iyice yüzsüzmüş.Umarım sizde en kısa sürede sorununuzu çözersiniz.
  • Geniş bir ev dediğiniz kaç metrekare? Mesafe sınırı nedir aletin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şöyle 3+1 bir evden bahsediyorum takribi 120 m2 civarı. Kapı üst bölümünde çekmedi. Orta odaya alsam çekerdi ama kablo çatıdan geliyor o şekilde ve yağmur vs yağdığında kablo zarar görüyor. Bu sebeple en uçta kullanmam gerekliydi.

@melihcksn teşekkür ederim hocam uğraşıyorum umarım hakettikleri cezayı alırlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

quote:

Dün modemleri araştırırken yorumunuzu görmüştüm n11'de. İlginçtir burada denk geldi. Geçmiş olsun. Adamlar cayma hakkının bile üzerine yatmış.

Teşekkür ederim hocam..n11 yasada olmayan bir şekilde elektronik aletler ile ilgili açılırsa iade olmaz gibi saçma bir kural uydurmuş. İşte hukukun işlemediği ülkelerde böyle firmalar at koşturuyor. Aynı olay başka bir yerde olsa iyi bir tazminat alırdım. Ama yine de peşlerini bırakmıyorum hocam

Merhaba hocam

Yanlış anlama ama ben bir esnaf olarak söylüyorum, Bilgisayar ve elektronik işi yapıyorum...

Şöyle ki ürünü fiziksel olarak gidipte düzgün bir esnaftan alsaydın eğer hem iadede sorun yaşamazdın hemde teknik destek konusunda yardımcı olup hangi ürünü alıp nereye konumlandırman gerektiğini sana söyleyebilirdi. veya anahtar teslim yapıp çıkabilirdi paranla rezil olmazdın kanımca. İnternetten yapılan alışverişlerden canı yanan çok kişi var ne yazık ki...

Umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsın, iyi forumlar...

• quote:

quote:

hocam sana çok kısa bi soru sorsam ama yanlış anlama sadece görüşünü merak ediyorum?? sen olsan kutusu açılmış ürünü kabul edermiydin internetten bi ürün satın alırken?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz0695

quote:

quote:

hocam sana çok kısa bi soru sorsam ama yanlış anlama sadece görüşünü merak ediyorum?? sen olsan kutusu açılmış ürünü kabul edermiydin internetten bi ürün satın alırken?

kanunda ne diyorsa o. Yoksa bu işi yapmayacaksın hocam.. Satılabilirliği bozulmadıysa neden almayayım ki? Amerika'da 1 ay kullanıp iade ediyorsun. Hadi bir firma kabul etmesin bakalım orada..

• Cihaz satılmıştır..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.