Şimdi Ara

SATİLDİ SİLİNEBİLİR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Satıldı. Silinebilir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacklenmishesabim -- 29 Eylül 2014; 7:08:25 >

• Fiyatta uygun birseyler yapabilirseniz bakayım ben, zira saglamlarının ve fullHD olanların bile artık cok fazla fiyatları dusmus durumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCORPION07

Fiyatta uygun birseyler yapabilirseniz bakayım ben, zira saglamlarının ve fullHD olanların bile artık cok fazla fiyatları dusmus durumda...

Fiyatta yardımcı olurum.öldürülmediği taktirde problem degil
  • ne oluru pm lermisin?
  • SCORPION07 kullanıcısına yanıt
    Bu arada izmir dışına satmayı planlamiyorum.zaten kargoya astarı yüzünden pahalıya gelir
  • DİKKAT YUKARIDA İLANDA GEÇEN TVNİN PİYASADA HİÇ BİR YEDEK PARÇASI YOKTUR ZATEN BU TV ÇEKOSLOVAKYA SLOOVAKYA GİBİ KIYTIRIK ÜLKELER İÇİN ÜRETİLMİŞ SON DERECE ADİ VE KALİTESİZ VESTEL ÜRÜNÜDÜR.(VESTELİN EN YENİSİ BİLE GÖRÜNTÜSÜ ÇAMUR GİBİ)

SATIN ALMANIZ DURUMUNDA PARÇA BULAMAMA ELİNİZDE KALMA DUVARA MANZARA ÇERÇEVESİ OLARAK KULLANMA GİBİ DURUMLARLA KARŞILAŞABİLRSİNİZ.

İLANI VEREN ŞAHIS TAMİR İÇİN EPEY GEZMİŞ VE YAPTIRAMAMIŞTIR MUHTEMELEN ALIRSANIZ ELİNİZDE KALIR (YÜZDE BİN GARANTİLİ)

TAMİR EDİLİRSE KENDİSİ NEDEN YAPTIRIP KULLANMIYOR SORGULAYIN

BU MESAJ BU SATIŞTAN ZARAR GÖRÜLMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN YAZILMIŞTIR İLANI BALTALAMA AMAÇLI DEĞİLDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackthunderx -- 29 Eylül 2014; 1:05:13 >
  • Arkadasin dedigi dogrudur eski bir lcd tv.Alıp yaptırmak isteyen olursa buyursun gelsin televizyonu görsün.para vermeden once yaptirmak icin tamirciye de gotursun.yapilamiyorsa ,yedek parcasi bulunamiyorsa buyursun geri de getirsin.kimseyi kaziklamaya çalışmıyorum.yeni televizyon aldigim için atmaya kiyamadim.maksat birinin isine yaşasın.

Not:uyari niyetine yazan ve konuyu baltalamak istemeyen bu kullanıcı sözde uyari mesajını yazmadan önce p4 bilgisayar takası onerdi ,kabul etmeyince 72 ekran tüplü TV vereyim dedi,onu da kabul etmeyince boyle bir yola başvurdu.takdir sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben takas önerdim kbul etmedi ben alan kişiye uyardım bu mesajla kendisi çelişkilerle doludur.

bide utanmadan yalan söylüyor bozuk malları satarak kendisinden alacağınız malın faturasını talep edin.

fatura yoksa kimlik fotokopisi isteyin kendi el yazısı iile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackthunderx -- 29 Eylül 2014; 3:33:46 >
  • Urun satılmıştır.Alan kişiye hayırlı olsun
  • Evet ben satın aldım meraklilarına duyurulur, tesekkur ederim arkadas cok ilgilendi saolsun.

NOT: ALDIM DEDIM AMA 5AY OLDU URUN ELİME GECMEDİ; SANIRIM ARADA KONU KAPAMAK İCİN KULLANILDIK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCORPION07 -- 23 Şubat 2015; 22:58:36 >
  • ne konuymuş be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

ne konuymuş be :)

Haklisiniz.konu durduk yere uzadı:)) şükür tatlıya bağlandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.