Şimdi Ara

SATILDI sılınsın konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ü
    N
    C
    E
    L

Up Up
  • charı alcam ekledim kabul et konuşalım msn adresim batu_dr@hotmail.com
  • tamam ekledım bekliyorum up!
  • çok durmaz 2side gider fiyatları iyi hayırlı satışlar.
    Güncel.
  • G
    Ü
    N
    C
    E
    L

Up Up
  • Güzel Char Almak İsterdim Gayet Makul Bi Fiyat :D

Up UP
  • up
  • Str İnt verilmemiş char a 40 YTL verebilirim.PTT havalesi oluyor mu ? Ya da 42 Lv glavie Arap Avatarlı char ile takas düşünür müsün ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanTnc -- 24 Temmuz 2008; 16:34:15 >
  • bnm 73 LvL FULL İNT Spear warhttp://forum.donanimhaber.com/m_24828446/tm.htm bakarsın chara üstüne ne istersin ??
  • Arkadaslar evımde netım yok yazlıkdayım cesmede o yuzden tek ulasabılcegınız numara 0538 490 19 19 caldırın ben sıze donerım saat kac olursa olsun fark etmez :D 7-24^^

Up Up

G
    Ü
    N
    C
    E
    L
  • beyler sakın inanmayın bu adam benim ve bir çok kişinin çarını çalmıştır ve parasını forumda bu kişiyle ilgili uyarı yapılmıştı neden bakmadınız bir sürü msn adresi kullanıor benim odın serverında 77 lvl full ınt çarımı hackledı sakın inanmayın ucuz yazıp atlayanları kekleyecek benden demesi sonra üzülen siz olmayın dolandırıcının önde gideni bu bunlar çete 3 kişiler dikkkkkkkkkaaaatttttt!!!! toygun ben mesut senı bı yakalayım varya cocuk ah ulan ah
  • yav bu bowların hastasıyım bi bow çarım olmadı çarı sevdım keşke alabılsem up ;)
  • beyler sakın inanmayın bu adam benim ve bir çok kişinin çarını çalmıştır ve parasını forumda bu kişiyle ilgili uyarı yapılmıştı neden bakmadınız bir sürü msn adresi kullanıor benim odın serverında 77 lvl full ınt çarımı hackledı sakın inanmayın ucuz yazıp atlayanları kekleyecek benden demesi sonra üzülen siz olmayın dolandırıcının önde gideni bu bunlar çete 3 kişiler dikkkkkkkkkaaaatttttt!!!! toygun ben mesut senı bı yakalayım varya cocuk ah ulan ah

doğrumu buuuu????????????????????????
  • JackaL_Tr tanıdın mı 80 full int gel pwp yapak almssam aha:D
  • G
    Ü
    N
    C
    E
    L

Up
    Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

takas düşünürmüsün?http://forum.donanimhaber.com/m_25096030/tm.htm

up up
  • arkadasım msn ekledın sonra cıktın ayrıntılı konusursak olur gayet guzel bı char
  • Arkadaslar bı sure telefon kapalıydı artık 7-24 ulasabılırsınız bıkac arkadas ıstedı charı yarn alcam yarın alcam yattı lutfen cıddıler arasın
  • 79 LV FULL İNT NUKERLE BOWU TAKAS İSTERSEN BENİ EKLE tayfunacar5453@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.