Şimdi Ara

satıldı..! SilverStone 600W 80+ Plus Single Rail 42A PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FİYAT 105 TL olmuştur. 1 TL pazarlık payı yoktur. TAKAS YOKTUR.

quote:

Dünyanın en önde gelen kasa ve güç kaynağı üreticilerinden biri olan SilverStone, Strider Essential serisiyle güç kaynaklarında orta segmentin yeni fiyat performans kralını belirliyor! Strider Essential 600W %85'e varan yüksek verimi, 42A akım çekebileceğiniz tek 12V kanalı, 4 PCI Express güç bağlantısı ve dönme hızı yüke göre değişen son derece sessiz fanıyla tamamen birinci sınıf bir güç kaynağıdır.

http://www.teknobiyotik.com/silverstone-strider-essential-600w-80-plus-single-rail-42a-guc-kaynagi.html

Sıfırdan farkı 2-3 ay sistemde takılı olmasıdır. En ufak bir çizik-arıza-sorun-terslik yoktur.
    Teknobiyotikden verdiğim linkten alınmıştır. Full kutulu, garantili, faturalı dört dörtlük psu'dur.

quote:

Şebekeden kaynaklanan aktif/reaktif güç bozulmalarını önlemek için Aktif PFC korumasına da sahip olan SilverStone Strider Essential 600W reaktif/aktif güç dengesizliklerini %99'a varan oranda anahtarlama devresi ile otomatik olarak düzeltir, bilgisayarınızdaki parçaları bunların yol açabileceği arızalardan korur. Ayrıca SilverStone serilerinde bulunan 6 ayrı koruma sistemiyle de (OVP / UVP / OCP / OPP / OTP / SCP) güç kaynağını ve bilgisayarınızı her türlü akım/gerilim dengesizliklerinden korur. PWM kontrolcüsü sayesinde fan sabit hızla dönmez, yüke göre hızlanıp yavaşlar. Çok değerli bilgisayar bileşenleriniz SilverStone Strider Essential 600W ile koruma altında!

OCP (Over Current Protection - Aşırı Akım Koruması)
    OPP (Over Power Protection - Aşırı Güç Koruması)
    OVP (Over Voltage Protection - Aşırı Gerilim Koruması)
    UVP (Under Voltage Protection - Düşük Gerilim Koruması)
    SCP (Short Circuit Protection - Kısa Devre Koruması)
    OTP (Over Temprature Protection - Yüksek Sıcaklık Koruması)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 3 Ağustos 2012; 15:09:26 >

• pm
  • Mesajlar neden gitmiyor anlamadım.
  • Özel mesajla telefonun numaranızı gönderir misiniz?
  • Ben de anlamadım. 2 sefer cevap yazdım gitmedi, hata verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 3 Ağustos 2012; 15:08:38 >
  • Fiyatı güncelledim. Bir ödemem çıktı acil olarak pazarlıksız 105 TL yaptım.
  • lokomotif'e satılmıştır. Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.