Şimdi Ara

SATILDI - Sony 5+1 Ev Sinema Sistemi - Home Theater - HT-DDWG800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Satildi

Tamamen işlevsel tertemiz bir üründür. Yer sorunu nedeniyle ve nadiren kullandığım için satıyorum.

Kumandası, tüm kabloları, radyo anteni, kalibrasyon için özel mikrofonu vs herşey ürünle beraber verilecektir.
    Orjinal kabloları yanında arka hoparlörler için kaliteli uzun mesafe kablolar da verilecektir.

Televizyonunuzu HDMI ve Optik kablo ile bağlayıp, HDMI CEC özelliği ile ses açma kapamayı TV kumandası ile kontrol edebilirsiniz.
    Aynı zamanda TV kumandasıyla TV ile açılıp TV ile kapanır.

HDMI In - Out ile HDMI çıkışlı PS3, PS4, DVD Player, Bluray vs gibi ürünler direkt olarak bu cihaza bağlanıp burdan HDMI out ile tv ye balayabilirsiniz. Pass through özelliği ile DTS vs gibi codec'leri kendisi çözer.

Ürün modeli: Sony HT-DDWG800.
    Av Receiver'ın modeli: STR-KG800
     SATILDI - Sony 5+1 Ev Sinema Sistemi - Home Theater - HT-DDWG800
    Normal kullanıma bağlı çok küçük kılcal çizikler dışında kozmetik olarak hiç bir sorunu yoktur.
    Ürünü test ederek alabilirsiniz, Anadolu Yakasında Ataşehir de oturuyorum. Uygun bir yerde teslim edebilirim. SATILDI - Sony 5+1 Ev Sinema Sistemi - Home Theater - HT-DDWG800 SATILDI - Sony 5+1 Ev Sinema Sistemi - Home Theater - HT-DDWG800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkete -- 19 Mayıs 2017; 20:09:21 >

• kaça sattın hocam merak ettim kaçtan gittiğini
  • fgurses kullanıcısına yanıt
    450
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.