Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Satıldı) Temiz Xbox One S All Digital 1 TB Satın Al 26 Kasım 2021 14:11 1 1 (Satıldı) Temiz Xbox One S All Digital 1 TB Yaklaşık 2 yıl önce aldığım konsolumu Series S alacağım için satıyorum.Garantisi Ekim ayında bitti.Gayet memnunum, 4k televizyonda akıcı bir şekilde tüm oyunları oynuyorum. Kolu orijinaldir ve hiçbir sıkıntısı yoktur.Üst modelini almasam da olur, fiyat muadillerine göre uygun tuttum pazarlık ve takas düşünmüyorum.İstanbul içi elden teslim edebilirim, diğer şehirlere alıcı ödemeli kargolarım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Türk Telekom Prime ve Selfy - Havabus/Biletix/İspark/Setur Temiz Series S 2024 Ocak'a Kadar Garantili 800 TL'lik IKEA Çeki 700 TL (Sadece Mağazada Geçer) (Satıldı) Temiz Xbox One S All Digital 1 TB