Şimdi Ara

►►►[SATILDI] Tenda AV1000 1000mbps PowerLine Kit (3ad)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Tenda AV1000 1000mbps PowerLine Kit (3ad)

Satış içeriği 3ad 1000mbps powerline adaptör içerir. Fotoğraflar satışta olan ürünlere aittir.
    Ürünlerden 1 tanesinde ABD-TR priz çevirici adaptör bulunmaktadır.
    Bir proje için alınıp çok çok az kullanılıp kenarda kaldılar. Üzerlerinde son yazılımları yüklü olup eşleştirilmiş olarak gönderilecektir.
    Birini modeminize bağlayıp diğer ikisi ile evinizin diğer odalarına priz üzerinden internet/network dağıtımı yapabilirsiniz.
    Ürünler Gigabit Ethernet portuna sahiptir.
    Ayrı ayrı satılmayacaktır.
    Takas seçeneği bulunmuyor.
    Fotoğraflarda ne görülüyorsa o teslim edilecektir / gönderilecektir.

xxx.-TL

Antalya' da elden teslimat yapabilirim. Aksi durumda Yurtiçi Kargo ile %30 indirimli gönderi yapabilirim. Kargo ücreti alıcıya ait.

500mbps fast ethernet portlu kitler için istenen fiyata Gigabit ethernet portlu 1000mbps 3 adet adaptör veriyorum. İsteyenin istediği fiyatı teklif etme hakkı olduğu gibi benim de saçma sapan fiyat tekliflerine cevap vermeme hakkım olduğunu unutmayalım.

Özellikle belirtmek istiyorum... Rakamda anlaşma sonrası elden alışverişte ya da EFT sonrası "şu kadar konuşmamış mıydık yahu ehehehe" "30.-TL eft masrafı kesip gönderdim" "mal başında pazarlık sünettir" ehezeze zehezeze tarzında ya tutarsa mantıklı anlaşma sonrası pazarlık girişimlerinde; buluşma yerinden alışverişi tamamlamadan ayrılma ya da gönderilen EFT/Havaleyi olduğu gibi iade etme gibi pis huylarım var. Bu girişimlere hevesli arkadaşlar az ötede oynasınlar.

►►►[SATILDI] Tenda AV1000 1000mbps PowerLine Kit (3ad)►►►[SATILDI] Tenda AV1000 1000mbps PowerLine Kit (3ad)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 1 Mayıs 2018; 1:2:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.