Şimdi Ara

SATILDI - Tt Speedo Advance Full Tower (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen hafta bankolardan gittik ama bu hafta niyetliyim vuracam parayı

• Ohooo , ölme ........... :)))))
  • 3 de birini dün ayarladım, 3 de ikilik kısım için de hafta içi zor ama hafta sonu ayarlarız, bankolar yakmazsa
  • Fiyatta indirime gittim , bu fiyata da alıcı yoksa bilemiyorum artık.. Forum ölmüş demektir :)
  • hangi kasadır böyle bu kasadan vaz geçirdi seni ismini bagışlarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 11 Mart 2011; 20:24:31 >
  • Daha once aynısını kullanmıstım gercekten guzel bır kasa.işlemci arkasına bile fan yeri dusunmusler.tavan ksımında 23 cm lik bir fan var.On tarafta da 14 cm lik hdd ler ıcın kırmızı ledlı bir fan koyulmus.Kasanın arkasınada 12 cm lık ve kasa ıcınde de asagı-yukarı oynayacak sekılde kızaklı 12 cm lık fan dusunulmus.kasa ıcı sogutma gercekten mükemmel.Tek sorun yan kapaktaki 23 cm lik fanın bıraz gurultulu olması gercı verdıgı performansın yanında pek onemlı degıl fanın bıraz gurultulu olması

Hayırlı satıslar hocam fıyatta gayet uygun.
  • cevap yokmu
  • Değiştrime isteği bence başka bir kasanın etkisinde kalmışlığından değildir.Büyük ihtimal değişiklik olsun diye satmak istiyordur.Göz alışması denen birşey var ve insan gözü alışınca başka kasaları başka urunleri denemek istiyor;arkadaşımızı bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorum ve öyle yapıyordum
  • Geldim geldim :)).. karıştırmışsınız ortalığı.. Yav sıkıntı işte.. Satmak istiyorum o kadar.. Can sıkıntısı yada rahatsızlık :D.. Kasanın ismini yukarda bahşetmiştim :)) Frisby ultimate tower.. özel yaptırıcam frisby'e :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xolo

Geldim geldim :)).. karıştırmışsınız ortalığı.. Yav sıkıntı işte.. Satmak istiyorum o kadar.. Can sıkıntısı yada rahatsızlık :D.. Kasanın ismini yukarda bahşetmiştim :)) Frisby ultimate tower.. özel yaptırıcam frisby'e :D:D

ben yaparım sana yabancıya gitme frisby full tower
  • sen yapaman.. o çok özel bi kasa :D:DD:D:D:
  • almak ısteyen var pm :D
  • ya almak cok istiyorum, ama gücüm belli,

kargo sizden-sanal pazar dahil 210 lira ve bol bol dua verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amanchanamun -- 25 Mart 2011; 23:57:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

almak ısteyen var pm :D

Almak isteyenler yalan oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amanchanamun

ya almak cok istiyorum, ama gücüm belli,

kargo sizden-sanal pazar dahil 210 lira ve bol bol dua verebilirim.

Bu mesaja cevap yazmayacağım.......yorum da...
  • Kasa ile beraber 6 fan gelmekte,20 tl olsa 120 tl sadece fanlari eder,ayrica avantage paket duz modele gore kasa ici full mat siyah ve kutu icerigi zengindir,aynisindan var ferrari gibi kasadir,hayirli satislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 18 Nisan 2011; 22:44:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

Kasa ile beraber 6 fan gelmekte,20 tl olsa 120 tl sadece fanlari eder,ayrica avantage paket duz modele gore kasa ici full mat siyah ve kutu icerigi zengindir,aynisindan var ferrari gibi kasadir,hayirli satislar.

Valla güzel şeyler söylemişsin.. Fanlar için doğru bir tespit.. Ama millet parasızlıktan kırılıyor herhalde.. 300 lira yaptık dönüp bakan yok henüz..
  • benim kasada dahamı iyi bu bro bir sistem daha yapayım diyorum kendime

Nzxt tempest modlu var bende biliyosun geçmeye değermi yada kasa şuan boştamı ver bi makina toplim şuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 23 Nisan 2011; 4:21:41 >
  • hocam walla dönüp kimse bakmıyor değil bakan çıkamıyor millet ağzı açık bakıyor :D ( bende dahil ) acaip hoşuma gitti walla ama gel gelelim bana çok tuzluya kaçıyor walla ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.