Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı___ Xbox Series s|x kol siyah Satın Al 17 Nisan 2021 23:27 1 1 Satıldı___ Xbox Series s|x kol siyah Satıldı___shop4tr adresinden xbox kol + kablosuz adaptör paketi olarak satın aldım.bana kablosuz adaptör lazım olduğu için paketi açıp kablosuz adaptörünü aldım. dolayısıyla resimde gözüken xbox kablosuz adaptör dahil değildir.sıfır siyah renk yeni nesil xbox kolu satılıktır.microsoft'un sitesinde 1 yıl garantisi var gözüküyor, tr'de işinize yarar mı bilmiyorum. (edit: aklım hâlâ 2020'de kalmış 2 yıl değil, 1 yılmış.)fiyat 500 lira pazarlıksız, havale sonrası kargo ile yollarım, kargo ücreti bana ait, ptt ile yollarım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Nisan 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 adet Escape From Tarkov EU gift key 1500tl/adet [SATILDI] Escape From Tarkov EU key 4x SATILDI... AMD Company of Heroes 3 Kodu 400tl SATILDI___Gigabyte rtx3070 gaming oc rev1.0
Ürün tarafımdan alınmıştır ücreti ödendi yarın kargo yapılacak arkadaşa çok teşekkür ederim. < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >