Şimdi Ara

[SATILDI] XFX Radeon 6800XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] XFX Radeon 6800XT

Yeni ekran kartım bugün geldiği için boşa çıkan 6800XT'yi satıyorum.

09 Aralık'ta İncehesap'tan alındı. Kasa kapağı kapalıyken duyulmayacak kadar az bir cw (yada buzzing?) var. Daha önce böyle sesler çıkaran bir ekran kartına denk gelmediğim için aradaki farkı bilemiyorum. Islık sesi gibi değil elektrik atlaması gibi hafif bir ses, kulağınızı fanlara kaptıracak kadar yaklaştırırsanız duyuyorsunuz. Pazarlık yoktur fiyat sondur. Maltepe civarı elden teslim edebilirim. Buradan elden teslim alamayacak arkadaşlar için önce havale ardından kargo seçeneği mevcut.

Piyasada TR garantili 3070'lerin 9.000TL seviyesinden satıldığını düşününce fiyatın normal olduğuna inanıyorum. Sizin hoşunuza gitmeyebilir, ama piyasanın böyle olması benim suçum değil, fiyatı beğenmediniz diye ilanı karalamak zorunda değilsiniz yani.

Şöyle bir forum kuralı var, bununla ilgili olarak şikayette bulunduğumda benim ilanım siliniyor ama yinede ben baştan bu kurala uyulmasını rica etmiş olayım.

https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-forum-kurallari--40321929

• [2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir yada ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir . Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir. 

[SATILDI] XFX Radeon 6800XT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Aralık 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ZOTAC 9500GT
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.