Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILDI-Zotac Nvidia 9800GT 1GB 256Bit- 250 TL

-
-
Nasıl uygun dalgamı geçiyorsunuz ederi max 150tl 350tl ddr5 r7 250 alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman alınız beyefendi.
Hayırdır sıkıntınmı var fiyat hoşuna gittiyse al ozaman
İroni diye bir kelime var ağzımı ekşitmeden anlamına bakmanı öneriyorum sözlükten
-
Çok hoşuma gitti ama senden 150 tl ye almak isterim.
👍
350TL maşallah. Bundan 7-8 ay önce bile R7 260X almıştım 280TL'ye. Neyin kafası bu arkadaşlar fırsatçılık mı desem ne desem bilemedim.
-
Aranızda pahalı diyen arkadaşlar olmuş. Değişeni olmayan kartın normal fiyatı bu arkadaşlar. İnternetteki diğer satıcılardan da teyit edebilirsiniz. Üstelik donanım haber alemetifarikası pazarlığı daha yapmadan mesnetsiz iddialarda bulunmuşsunuz. Yapın hakkınızdır tabii ama internette 350 TL ye muadili kartı veya iyisini şu an bulamazsınız. Bu kartın bariz kötüsü GT 710; 380-450 TL bandında satılmaktadır. Hı dersiniz ki ben 300 TL daha koyarım Radeon rx550 alırım, o da bütçenizin miktarına bağlıdır. Bundan aylar önceki veya yıllar önceki fiyatlar elbette farklı olacaktır. Hangi satıcı ürününün fiyatını aylar önceki fiyattan belirler ki? Rica ediyorum yorumları yaparken pahalılıktan dem vurmaktansa piyasayı tartın ve en azından kazıkçı muamelesi yapmazsanız memnun olurum. İyi günler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltaire00 -- 4 Mart 2021; 3:53:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Amacım ilanı baltalamak veya kartı kötü göstermek değil. Ama belirttiğiniz bu kartın muadili şu fiyattır olayı yanlış. onu belirtmek amaçlı yorum yazıyorum.
Hocam tabi ki kendi fiyatınızı belirlemişsiniz tamam ama 9800gt den hepsi daha güncel olan ve ekstra güç girişi istemeyen güç tüketimi sizin kartın yarısından daha az olan
HD4670
HD5570
HD6570
GT430
vs vs diye giden kartlar var ki bunları kartına göre 100-200 tl arasında çok rahat bulabilirsiniz.
Pazarlık mevzusu ise apayrı. 350 tl fiyat belirlenen karta 100 tl teklif edilirse sinirlenmez misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidddd -- 4 Mart 2021; 17:23:6 > -
Gösterdiğiniz kartlar performans olarak 9800 GT'den iyi değil, yalnızca güncel. Hatta 400-450 TL'lik güncel kartlardan da iyi olduğunu karşılaştırma sitelerinden öğrenebilirsiniz. Üstelik 350 Tek Fiyat demedim, elbette pazarlığa açığım. Ama kalkıp da fanı değişmiş bir kartı 150 TL'ye satan adamı gösterip benim fiyatıma "pahalı" demek de abesle iştigaldir, hak verirsiniz. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Hiçbiri güncel olmadığı için zaten sağlıklı bir karşılaştırma yapılmaz.
6570 150TL ise 9800 hem çok güç tükettiği hem daha eski olduğu için yine 150 TL seviyesinde olabilir.
Şu anda 300 TL seviyesinde ikinci eli satılan GT640,GT630, GT730, r7 240 gibi kartlarla zaten 9800xt yi karşılaştıramazsınız bile. O yüzden muadili olabilecek ve fiyatı yarısından da az olan kartları yazdım.
Dandik GT710 gibi bir kartın internette 400-500e satılmasına ise sadece üzüldüğümü söyleyebilirim.
İyi satışlar hocam.
-
Pazarlık mevzusu ise apayrı. 350 tl fiyat belirlenen karta 100 tl teklif edilirse sinirlenmez misiniz?
-Ana fiyat üzerinden yüzdece böyle bir pazarlık tabii ki teklif edilemez.
Şu anda 300 TL seviyesinde ikinci eli satılan GT640,GT630, GT730, r7 240 gibi kartlarla zaten 9800xt yi karşılaştıramazsınız bile. O yüzden muadili olabilecek ve fiyatı yarısından da az olan kartları yazdım.
-Dediğiniz kartlar elbette ki 9800 GT'den iyi.
Ama piyasaları şu şekilde:
r7 240 2GB- 480-500 TL
gt 640- piyasada yok
gt 650- Piyasada yok
gt 730- 480-570 TL
Haliyle 350 TL'nin üzerine 180 TL koymak istemeyenler veya bütçesi olmayanlar da olabilir ki pazarlığa oturduk mu zaten 50-75 TL arası bir fiyat kırmaya açık olduğumu söyleyebilirim.
6570 150TL ise 9800 hem çok güç tükettiği hem daha eski olduğu için yine 150 TL seviyesinde olabilir.
-Yüzdeye vurursanız 9800 GT'nin daha fazla artısı olduğunu görürsünüz. Eski olması performansına halel getirmez. Tercih olarak o kartı da alabilirsiniz benim kartımı da... Ki pazarlığa açık olduğumu her fırsatta da söylüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X