Şimdi Ara

*SATILDILAR*SON 0 ADET*SÜPER FİYATLARA SAPPHİRE 290 TRİX+POWERCOLOR 280X TURBODUO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
5
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4xPowercolor R9 280X TurboDuo

*FİYAT->430 TL

1xHeartLess
    1xscorpion4201
    1xchannex
    1xzafercap

Kalan son 0 adet TÜKENMİŞTİR

*Önce havale/eft
    *Kargo alıcıya ait
    *Faturanın kopyası gönderilecek.
    *PAZARLIK KESİNLİKLE YOKTUR.

*SATILDILAR*SON 0 ADET*SÜPER FİYATLARA SAPPHİRE 290 TRİX+POWERCOLOR 280X TURBODUO  *SATILDILAR*SON 0 ADET*SÜPER FİYATLARA SAPPHİRE 290 TRİX+POWERCOLOR 280X TURBODUO

Sapphire R9 290 TRI-X

*4xSapphire R9 290 TRI-X

*FİYAT->720 TL TÜKENMİŞTİR.

3x @Oisikal nickli forum üyesine satılmıştır.
    1 x @Samet761 nickli forum üyesine rezervedir.

*Önce havale/eft
    *Kargo alıcıya ait.
    *Faturanın kopyası gönderilecek.
    *PAZARLIK KESİNLİKLE YOKTUR.

*SATILDILAR*SON 0 ADET*SÜPER FİYATLARA SAPPHİRE 290 TRİX+POWERCOLOR 280X TURBODUO  *SATILDILAR*SON 0 ADET*SÜPER FİYATLARA SAPPHİRE 290 TRİX+POWERCOLOR 280X TURBODUO  *SATILDILAR*SON 0 ADET*SÜPER FİYATLARA SAPPHİRE 290 TRİX+POWERCOLOR 280X TURBODUO

Uyarı->>Ürünler şubat ayında alınma. ve yaklaşık 2,5 ay gibi bir zaman minig yapıldı. Mayıs ayından bu yana kartlar kullanılmadı. Kartlar bir arkadaşıma ait ve satış konusunda benim ilgilenmemi istediği için ilanı açtım. Kartlar kendi orijinal ayarlarında kullanılarak işlem gördüğü için zorlanmadı.

**Her türlü görüş öneri vb. durumlar için PM ile iletişime geçelim.
    **İstanbul içi (Maltepe Merkez Camii veya Sahili civarı) elden teslim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 8 Ekim 2014; 10:29:19 >

• pm
  • Kartlar bana aittir.Bu sitede referansım olmadığından Ferman beyden rica ettim başlığı açmasını.Kendisine 2 ay önce tri-xlerden birini satmıştım.Kartlar bahsedildiği gibi sorunsuz ve 1.5 seneye yakın garantilidirler.Almak isteyenler Ferman bey veya benle iletişime geçebilirler.
  • Arkadaşlar kartlar tükenmek üzere. Trix ler bitti, powercolor dan da 3-->2 adet kaldı. 1 -->2 tanesi yarına kadar rezerver. Elinizi çabuk tutun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 26 Eylül 2014; 14:32:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oisikal

3 adet trix oc kartlari teslim aldim. Kartlar mukemmel . Gayet guzel bir alisveris oldu. Hem kart sahibine hem de ilan sahibine tesekkur ederim.

Ben teşekkür ederim Hasan bey hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judaz49 -- 26 Eylül 2014; 18:55:44 >
  • Aynen 4. Ve son olanı da ben aldım her iki taraf içinde hayırlı olsun bu arada kart sahibi ve ilan sahibi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ilgi ve alakasindan dolayi beni kirmayip akşami bekledikleri için karti en kısa zamanda inceleyip test sonuçlarını paylaşıcam
  • Alıcılara hayırlı olsun. İyi günlerde kullansınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Sapphire Rx 570 4 gb
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son 280X ide ben almış bulunmaktayım. Teşekkürler. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.