Şimdi Ara

SATILDISamsung 256GB 860 PRO SATA 3.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ev kullanıcısı harici Kimin 250gb diske ihtiyacı olsun yapmayın ya:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaka gibi. Hocam ne kısmetsiz insanmışsınız kurşun falan döktürün.
  • Ne çok boş konuşan var ya. Bir derdiniz varsa gidin Samsung'a mail atın. 860 Pro serisinin fiyatı belli. 256GB olsa da belli 1TB olsa da. İlan sahibi gerçekten sabırlı insanmış.
    250GB 860 Evo'da 12GB SLC önbellek vardır. Bu bellek dolduğu zaman sıralı yazma hızı saniyede 300MB'a düşer. Pro da ise MLC NAND'lar sürekli aynı hızı verir. Yani sadece yazma ömründe değil performans anlamında da daha üstün.
    Herkesin tercihi kendine. Kimisi gider aynı paraya iki kat daha fazla kapasite alır ki ben de özel bir kullanım alanım yoksa Pro serisine fazladan para vermez gider daha fazla kapasiteyi seçerdim. Benim seçimim Pro serisinin kullanım alanını, müşteri kitlesini yok etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 10 Mayıs 2020; 23:8:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga şu insanların aldığına, sattığına bir karışmayın yeter artık ya canınız sıkılıyorsa gidin başka şeylere sarın, herkesin aklı fikri var bir tek siz akıllı değilsiniz, şu foruma girip bu başlıklara gelen insan %95 ne aradığını biliyor zaten kasmayın kendinizi bu kadar, samimi söylüyorum vazgeçin manyak olursunuz.

Sıfır mallarda bile özal'ın getirdiği serbest piyasa ekonomisi kuralları geçiyor adam istediği fiyatı koyabiliyor kimse ona hesap soramıyor (niyeyse buraya yazan tipler onlara iki kelam bile edemiyor) ama ikinci elde olmuyor bu forumdaki arkadaşlara göre yav hade hadeeee...

Hayırlı satışlar kardeşim hiç aldırma hatta bu yorumların hepsini sildir yöneticiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Mayıs 2020; 23:3:10 >

• rakcay kullanıcısına yanıt
    Ha ha .. Bu güzeldi.. Abime geçen gün 368 tl ye 860 evo aldık. Bu ilanı daha önce koysaydınız kesin bunu düşünürdüm. Hayırlı satışlar...
  • rakcay kullanıcısına yanıt
    Pandemi+dolar artışı süreci forum manyak doldu. Geçen bende ürünümün altına yazan üyeye mantıklı cevaplar verdikçe ardı arkası kesilmeyen mantıksız cevaplar aldım. Tavsiyem bu dönemde cevap verme - vakit kaybı. Canı sıkılan çok. Sıkı can iidir çıkmaz döneminden geçiyoruz:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbarisx

Pandemi+dolar artışı süreci forum manyak doldu. Geçen bende ürünümün altına yazan üyeye mantıklı cevaplar verdikçe ardı arkası kesilmeyen mantıksız cevaplar aldım. Tavsiyem bu dönemde cevap verme - vakit kaybı. Canı sıkılan çok. Sıkı can iidir çıkmaz döneminden geçiyoruz:)
    Çok doğru bir yorum.Keşke cevap vermeden durabilsem.Bu forumda piyasada pahalanan birşeyi sattığın zaman suçlu oluyorsun direk.Anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.