bakın son 4 saat dünyadışı kaleci 6 milyon kaçırmayın
Xosé Lequerica (192885134)
quote:
Orjinalden alıntı: döküntü
Bence satılır. bakalım satılacak mı?
Satıldı, 969K
quote:
Orjinalden alıntı: michael j fox
6.5 milyon kaç sezondur oynuyorum şu oyunu hiç bir arada 6.5 milyon görmedim. ciddi ciddi kalecilik antrenmanını da düşünmeye başladım. defansa geçmek gibi bir düşüncem vardı.
quote:
Orjinalden alıntı: mucizevi
quote:
6.5 milyon kaç sezondur oynuyorum şu oyunu hiç bir arada 6.5 milyon görmedim. ciddi ciddi kalecilik antrenmanını da düşünmeye başladım. defansa geçmek gibi bir düşüncem vardı.
sadece 2 kişi ohh rahat salı akşamları kime antrenman vereceğim diye kara kara düşünmeye son. bi skill atlattır kar yap 2 skill atlattır köşe ol. dayanabilirsen 2 sezon antrenman vermeye bi oyuncuya , takım kur gelen parayla. ama unutulan bi şey var . kaç tane yardımcı ve kaleci antrenörü alacaksın ? ve en önemlisi yardımcı antrenörü az alınca düşecek olan formlarla nasıl başa çıkacaksın 4. ve 3 .ligde ?
eros; golcülükten para kazanamazsam bi oyuncumu yüksek parayla alırsın ona göre...param yok falan bahane istemem...
ya iyi hatırlattın antrenmanlık adam almamıştım :)
quote:
Orjinalden alıntı: mucizevi
quote:
2.6 ya dünyaçapında ortasaha almak zorunda kaldım. 3.4 milyon kasada kaldı. defans antremanıda geçmeyi düşünüyorum.
Espen Olsen (247399694) 17 yaş 18 gün, Bir Sonraki Doğum Günü: 5-9-2009
yeterli formda, vasat kondisyonlu O pislik bir oyuncu, ayrıca sakin ve sahtekar. Tecrübesi felaket ve zayıf liderliğe sahip.
Sahibi: Bozlak Ayazı (31-5-2009 tarihinden beri) Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 500 Maaş: 420 TL/hafta %20 ikramiye dahil Kart Uyarısı: 0 Sakatlıklar: Sağlıklı TRANSFER LİSTESİNDE Bitiş Tarihi: 6-6-2009 23:07 Açılış Fiyatı: 200 000 TL Bu oyuncu için teklif et TL
Mevcut yetenekler
Kalecilik: felaket Defans: kötü Oyunkuruculuk: vasat Kanat: kaliteli Pas: berbat Golcülük: kötü Duran Toplar: berbat
quote:
Orjinalden alıntı: eros
çarşamba perşembe ve pazar akşamları satılıyor olmamasına dikkat ediverin. diğer günler 19:00 - 23:00 arası satılabilirse tamamdur
Hocam bu günlerin özelliği nedir ? Salı sallanır Çarşambayı sel alır mı yoksa belli kriterlerimi var
20 yaş 102 gün,
yeterli formda, kaliteli kondisyonlu O sempatik bir oyuncu, ayrıca dengeli ve güvenilir. Tecrübesi berbat ve vasat liderliğe sahip.
Kalecilik: 2/20 berbat Defans: 5/20 vasat Oyunkuruculuk: 6/20 yeterli Kanat: 5/20 vasat Pas: 5/20 vasat Golcülük: 4/20 zayıf Duran Toplar: 3/20 kötü
kaça gitmiştir sizce?
José Villacampa (122167128) España 27 yaş 19 gün, Bir Sonraki Doğum Günü: 5-9-2009
yeterli formda, kaliteli kondisyonlu O canayakın bir oyuncu, ayrıca dengeli ve sahtekar. Tecrübesi vasat ve berbat liderliğe sahip. Sahibi: Hailstorm (13-12-2007 tarihinden beri) Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 12 250 Maaş: 3 756 TL/hafta %20 ikramiye dahil Kart Uyarısı: 0 Sakatlıklar: Sağlıklı Yükleniyor... Yükleniyor... TRANSFER LİSTESİNDE
Bitiş Tarihi: 7-6-2009 18:46
Açılış Fiyatı: 1 850 000 TL sadece sayı Bu oyuncu için teklif et TL
Mevcut yetenekler Kalecilik: 1/20 felaket Defans: 11/20 görkemli Oyunkuruculuk: 3/20 kötü Kanat: 2/20 berbat Pas: 6/20 yeterli Golcülük: 6/20 yeterli Duran Toplar: 5/20 vasat
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
çarşamba perşembe ve pazar akşamları satılıyor olmamasına dikkat ediverin. diğer günler 19:00 - 23:00 arası satılabilirse tamamdur
Hocam bu günlerin özelliği nedir ? Salı sallanır Çarşambayı sel alır mı yoksa belli kriterlerimi var
şimdi saat işine bakarsak 19:00 23 : 00 ın tartışılacak yanı yok. tam yemek sonrası ohh bütün avrupa ht de :p
günlere gelirsek:
pazar günü çünkü en çok maçın en az transferin düşünüldüğü gün ayrıca maç öncesi oyuncu alıp veya satıp da takım ruhunu düşürebilirsin.. perşembe heleki 17:00 den evvel adam almak istemem hem online sayısının en az olduğu gündüzlerden hem de form güncellemesi olduğundan. birazdan topçunun formu düşebilir düşüncesiyle transfer işi yaş. cuma akşamı heleki biraz yüksek maaşlı adamlar zor. hem cuma akşamı hem de cumartesi sabahı çift maaş vermek işi ekonomik açıdan berbat olurdu herhalde :)
millet cumartesi adam çeker akşam satlığa koyar bunlar salı akşamı online sayısını yükseltir. pazartesi akşamları online sayısı gene en fazla olduğu zmaanlardan. şu anda en ideal zamanlar pazartesi salı akşamları.
ilk yazıda niye çarşamba yazmışiım çözemedim. ama maç günleri transferlerde düşüş olduğu aşikar. kupa ve hazırlık maçları çoğunlukla çarşamba olduğuna göre o mantıkla düşünmüş olabilirim.
aha da böle. en iyisi fuzuli stili olarak herhangi bir saatte 0 dan çıakarabilirsiniz.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
şimdi saat işine bakarsak 19:00 23 : 00 ın tartışılacak yanı yok. tam yemek sonrası ohh bütün avrupa ht de :p
günlere gelirsek:
pazar günü çünkü en çok maçın en az transferin düşünüldüğü gün ayrıca maç öncesi oyuncu alıp veya satıp da takım ruhunu düşürebilirsin.. perşembe heleki 17:00 den evvel adam almak istemem hem online sayısının en az olduğu gündüzlerden hem de form güncellemesi olduğundan. birazdan topçunun formu düşebilir düşüncesiyle transfer işi yaş. cuma akşamı heleki biraz yüksek maaşlı adamlar zor. hem cuma akşamı hem de cumartesi sabahı çift maaş vermek işi ekonomik açıdan berbat olurdu herhalde :)
millet cumartesi adam çeker akşam satlığa koyar bunlar salı akşamı online sayısını yükseltir. pazartesi akşamları online sayısı gene en fazla olduğu zmaanlardan. şu anda en ideal zamanlar pazartesi salı akşamları.
ilk yazıda niye çarşamba yazmışiım çözemedim. ama maç günleri transferlerde düşüş olduğu aşikar. kupa ve hazırlık maçları çoğunlukla çarşamba olduğuna göre o mantıkla düşünmüş olabilirim.
aha da böle. en iyisi fuzuli stili olarak herhangi bir saatte 0 dan çıakarabilirsiniz.
Teşekkürer hocam eline sağlık güzel açıklama olmuş.
Aitor Bures ( 246265112 ) 17 yaş 40 gün, Bir Sonraki Doğum Günü: 5-9-2009
Born in: España kaliteli formda, vasat kondisyonlu O canayakın bir oyuncu, ayrıca durgun ve sahtekar. Tecrübesi berbat ve berbat liderliğe sahip.
Sahibi: Kivi SK Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 1 000 Maaş: 468 TL (390 €) /hafta %20 ikramiye dahil Kart Uyarısı: 0 Sakatlıklar: Sağlıklı
Stamina: vasat Kalecilik: felaket Oyunkuruculuk: kötü Pas: zayıf Kanat: berbat Defans: çok iyi Golcülük: kötü Duran Toplar: zayıf
Ricardo Tomás Zaragoza ( 249618709 ) 17 yaş 41 gün, Bir Sonraki Doğum Günü: 4-9-2009
Born in: Argentina yeterli formda, zayıf kondisyonlu O canayakın bir oyuncu, ayrıca ateşli ve sahtekar. Tecrübesi felaket ve vasat liderliğe sahip.
Sahibi: Kivi SK (23-6-2009 tarihinden beri (6/39), 2d) Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 900 Maaş: 636 TL (530 €) /hafta %20 ikramiye dahil 10 176 € / season Kart Uyarısı: 0 Sakatlıklar: Sağlıklı Özel Yetenek: Güçlü
Stamina: zayıf Kalecilik: felaket Oyunkuruculuk: berbat Pas: kötü Kanat: kötü Defans: çok iyi Golcülük: zayıf Duran Toplar: kötü
~Eğer antrenman verecek varsa yararına olur çünkü eleman 17'nin sonunda tecrübelerime dayanarak söylüyorum, üstün olacağı için, minimum 1.1m'den satılacak..
alın lan
31. Sebat Kutlu (230125721)
18 yaş 58 gün
yeterli formda, yeterli kondisyonlu O popüler bir oyuncu, ayrıca dengeli ve dürüst. Tecrübesi berbat ve zayıf liderliğe sahip Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 6 060 Maaş: 1 170 TL/hafta
Mevcut yeteneklerKondisyon: yeterli Kalecilik: felaket Oyunkuruculuk: berbat Pas: yeterli Kanat: zayıf Defans: zayıf Golcülük: mükemmel +1 Duran Toplar: berbat
quote:
31. Sebat Kutlu (230125721)
18 yaş 58 gün
yeterli formda, yeterli kondisyonlu O popüler bir oyuncu, ayrıca dengeli ve dürüst. Tecrübesi berbat ve zayıf liderliğe sahip Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 6 060 Maaş: 1 170 TL/hafta
Mevcut yeteneklerKondisyon: yeterli Kalecilik: felaket Oyunkuruculuk: berbat Pas: yeterli Kanat: zayıf Defans: zayıf Golcülük: mükemmel +1 Duran Toplar: berbat
oooovvv.. birileri bunu satınca defans alacak gibi
satılırsa tabi :) tok satıcıyız biz
quote:
satılırsa tabi :) tok satıcıyız biz
ohaa diyorum sana... o fiyat ne uşağum? tok satıcılığıda geçmişsin sen
'ohaaa' denecek bi fiyat değil bence. verilebilir. deliormanla olsan verirdin