Şimdi Ara

SATILIK Monster Aryond A27 v1.1 240 hz 1 ms Curved Gaming Monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK Monster Aryond A27 v1.1 240 hz 1 ms Curved Gaming Monitor

- En son söyleyeceğimi en baştan söyleyeyim : Monitör sıfırdır ve çizik darbe vs. bulunmamaktadır.

- Monster Aryond A32" modeline geçiş yaptığım için ürünümü satıyorum. Monitör 17.05.2021 tarihinde alınmış olup, garantisi bitmek üzeredir.

- İlk aldığım monitörüm ölü piksel ve ghosting problemi olduğundan dolayı servise verilmiş olup, sıfır cihaz ile değişimi yapılmıştır. Değişim yapıldığına dair teknik servis formu mevcut bulunmaktadır. Servis sürecinde boşta kalmamak adına A32" modelini aldım. Ekteki görsellerde iki monitörü birden görebilirsiniz.

- Servisten geldikten sonra ürünü sadece ghosting ve ölü piksel testi yapmak için açtım. Onun haricinde monitörümü kendi orijinal kutusunda muhafaza ediyorum. 

- Hem iş yoğunluğundan dolayı hem biraz üşengeçlikten ürünü garanti süresinin sonlarına doğru ilana vermek durumunda kaldım. 

- Cihazın kutusu ve kutu içeriği eksiksizdir. 

- Dilerseniz monitörü satın almadan önce evime gelip, deneyebilirsiniz ve kontrollerini sağlayabilirsiniz. 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.