Şimdi Ara

Satılık 0 Ayarında LG 32LA620S Full Kutu Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1-Lg 32LA620S Full Kutu Lg Türkiye Garantili

-Ürün gectigimiz haziranın sonunda kampanyada dolayı alınmıstır. Sonrasında sadece ilk alındıgında kurulumu gercekleştirildi ve 1-2 gün sonrasında kutusuna kaldırıldı.(istanbulda ögretmenim yaz tatilinden ötürü kütahyada idim zaten kullanılmadı.)
    -Eylülde tekrar kuruldu ve 2 ay kadar kullanıldı.
    -Sonrasında 47" Tv mi getirdigim ve sonrasında da 48" TV aldıgım icin satma kararı aldım. Toplamda 3 ay kadar kısa sürelerde kullanıldı.
    -Kutusu Faturası vs.. belgeleri ne varsa hepsi duruyor 0 ayarında zaten.
    -Ürünün yanında 4 Adet kullanılmamıs 3D gözlük de verilecektir.
    -ürün ciddi sekilde kullanıslı ve cok kaliteli ve cok iyi bir 3D özelliğe sahip.Kücük gelmemiş olsa satmayı düsünmezdim.
    -Dahili Hd Uydu alıcısı, Wifi baglantısı 3D ve Smart gibi tam olarak full + full donanımlı bir Tv.
    -Ürünün özelliklerini Kodunu girdiginizde göreceksiniz. Fazlasıyla tatmin edecektir.

LG 32LA620S

Fiyat : 900 >>> 850 Lira (Pazarlık düsünmüyorum. 0 sayılacak Tv Sonucta. Stokta olmayıp 899 lira gibi fiyatlarda gösteren yalancı sitelerden ve firmalardan almak isteyen varsa ordan alsınlar. Piyasası halen 1100-1200 lira civarlarında)

Fiyat Kıyaslaması icin:

LG 32LA620S - Akakce

2-Philips 47PFL 3605 H/12

-Ürün yaklasık 3 sene önce alındı.
    -Fazlasıyla temiz sekilde kullanılmıstır.
    -üstte yazdıgım üzre 48" alındıgı icin fazlalık oldu ve hiç kullanılmadıgından satma kararı aldım.
    -Full Hd Cözünürlükte ve gercekten cok kaliteli bir televizyon.
    -Sd yayınları fazlasıyla tatmin edici.
    -Harici bir HD uydu alıcısı ile gercekten cok iyi görüntü veriyor.
    -Kutusu ve orjinal kumandası maalesef yok.
    -yan sanayi bir kumanda ile verilecek.
    -Kozmetik olarak cok temiz. Mekanik olarak bir sıkıntısı yok. sadece USB yi calıstıramadım. hiç kullanılmadı bir deneyeyim dedim beceremedim. Belki de orjinal kumandası gerekli kullanımı icin.
    -Fotograf koymaya gerek duymuyorum. sadece istnbulda Sultangaziden elden alınabilirç Baska türlüsü mümkün degildir.

Özellikleri icin :

philips 47PFL3605H/12

Fiyat : SATILMISTIR (Pazarlık kesinlikle yok. Bu boyutta bu kalitede bu fiyata ürün bulabilmeniz pek mümkün degil.)

Televizyonlar elden denenerek satın alınabilir. LG kutusu vs.. saglam sekilde durdugundan sehir dısına da kargolanabilir fakat Philips kesinlikle kargo düsünmüyorum. referanslarım fazlasıyla mevcut. Sanalpazar ve diger sitelerden 200 kadar daha iyi referanslarım da mevcut.

Televizyonları takaslamayı düsünmüyorum fakat Canon Full Frame uyumlu Objektiflerle ya da Degerinde Cep telefonları ile takas düsünebilirim.
    Takasta ilk sartım istanbulda elden olması.

ille de fotograflarını isterim diyen arkadaslar olurlarsa telefon numaralarını gönderirlerse WhatsApp üzerinden gönderebilirim..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 10 Nisan 2015; 14:11:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.