Şimdi Ara

[Satılık] 1.5 TB , 3 TB , 4TB harici ve dahili diskler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Satılık 2 adet Samsung G3 Station 1,5 Tb usb 2.0 harici disk

HD Tune ile yavaş tarama yapılmıştır bad sector yoktur.

Diskler depolama amacı ile kullanılmıştır dosyalar taşındıktan sonra toplanıp dolaba kaldırılmıştır yani elektriğe bağlı olarak çok fazla çalışmadılar.

İstenirse kutusu sökülüp bilgisayar içinde kullanılabilir 3 taneydiler 1 tanesini söküp bilgisayarımın içinde kullanıyorum kutunun içinden Samsung HD154UI disk çıktı sorunsuz kullanıyorum.

İster kutulu ister kutusunu sökerde yollarım.

Adet fiyatı: 100 lira.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Satılık 2 adet 3 TB Seagate GoFlex Desk usb 3.0 harici disk

HD Tune ile yavaş tarama yapılmıştır bad sector yoktur.

Diskler depolama amacı ile kullanılmıştır dosyalar taşındıktan sonra toplanıp dolaba kaldırılmıştır yani elektriğe bağlı olarak çok fazla çalışmadılar.

Fiyat: 230 TL

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Satılık 3 adet 4 TB Seagate GoFlex Desk usb 3.0 harici disk

HD Tune testini henüz yapmadım alıcı çıkarsa yaparız zaten bu disklerde diğerleri gibi oldukça temiz ve az kullanılmıştır. Faturaları var Birinin fatura tarihi 12.2013 diğeri 01.2014 üçünçü aklımda değil şimdi garantileri 2 yıl ise bitmiş 3 yıl ise devam ediyordur.

Adet fiyatı: 320 lira. Forum dışına satıldı.

[Satılık] 1.5 TB , 3 TB , 4TB harici ve dahili diskler [Satılık] 1.5 TB , 3 TB , 4TB harici ve dahili diskler [Satılık] 1.5 TB , 3 TB , 4TB harici ve dahili diskler [Satılık] 1.5 TB , 3 TB , 4TB harici ve dahili diskler [Satılık] 1.5 TB , 3 TB , 4TB harici ve dahili diskler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     [Satılık] 1.5 TB , 3 TB , 4TB harici ve dahili diskler [Satılık] 1.5 TB , 3 TB , 4TB harici ve dahili diskler [Satılık] 1.5 TB , 3 TB , 4TB harici ve dahili diskler [Satılık] 1.5 TB , 3 TB , 4TB harici ve dahili diskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcity87 -- 1 Mayıs 2016; 22:06:35 >

• fatura / garanti yok galiba değil mi?

siyah olan model mi? mümkünse görsel paylaşır mısınız?

iyi satışlar..
  • Fatura vardı garanti bitince faturayı attım.
    Siyah olan model temsili resmini ekledim zaten görsel olarak sıfırdan farkı yok.
  • 3 tb ve 4 tb diskler eklendi
  • 4 tb harici diskler forum dışına satıldı iki tane 1,5 tb ile iki tane 3 tb disk satışta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.