Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık 1.7m+ coin'li Fifa21 PC (Origin) Hesabı Satın Al 14 Kasım 2020 19:48 1 1 Satılık 1.7m+ coin'li Fifa21 PC (Origin) Hesabı Aslında 1.7m'den fazla birikmiş coin'i satıyorum. Şu an 100 oyunculuk transfer listesi full durumda ve satışta, ayrıca kulüpte 1178 adet oyuncu var, satılabilir + satılamaz komple. Yani bütün takımı paraya çevirsem 2m+ coin'i rahatlıkla geçer.Hazard, Dybala, Martial, IF Muller, A.Gomez, OTW Suarez, OTW Silva, OTW Odegaard vb. bir çok kaliteli ve coin'e çevirilebilecek oyuncu mevcut.2 Aralık'a kadar EA Pro Play aktif durumda, dediğim gibi, aslında coin'leri satıyorum ama transfer süreciyle uğraşmak istemediğim için hesabı da email adresi, gizli sorusu, şifresi vs. ile birlikte komple veriyorum. Hesap early access hesabı olduğu için her hafta başı hediye paketler geliyor, ayrıca bu hafta için Squad Battles tamamlandı, oradan da Pazar gecesi ekstra paketler ve bir miktar para gelecek. Benzer şekilde haftasonu ligine de katılabilecek durumda, gerekli puan mevcut (1997 / 2000). Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 50 TL değerinde Steam cüzdan kodu 40 TL Satılık 1.8m+ Fifa Coin SATILDI Contigo Snapseal Kenton Çelik Mug - 590ml