Hesap için 4500 lira düşünüyorum, mmr olayını zaten 5-6 maç kazandıktan sonra 50şer 100er geliyor winstreakten dolayı. Behaviour score istenirse bi 7-8kya farmlayabilirim tabi bu işlem ile hesap 6000 bin kadar olur :) Forumdan mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz. Arcana ve Persona bolluğudan ve gizemli skin bolluğundan ötürü bu fiyatı uygun gördüm zira hesaptaki kostümleri satsam zaten iyi kötü 3-4 bin kadar ederi var :) Bazı kahramanlarda birden fazla epic skin olduğu için onların cursoru üzerine getirdim ki büyük şekilde bakarsanız detayları var zaten. Alana şimdiden hayırlı olsun. Battle passı 498 levelde. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Ocak 2023; 19:40:28 > |
Bildirim