Arkadaslar urunu alali 1 ay fılan filan oldu , yigenime hediye olarak alimistim ancak iphone u begendi onu carpti bunuda ben kullandim 2-2.5 hafta ama baska model bir telefon kullandıgımdan oturu ıhtıyac fazlası lup satiliktir... Resim urunun kendisidir , w910i modelini zaten biliorsunuz ayrica ozellilerini belirtme ihtiyaci duymuyorum , onun disinda orjınal kulakligi ve hp-70 jack gırısı henuz posetinde hic acilmamistir , full kutu icerigi ve kutusu mevcuttur , rengi ile cok sik oturakli ve ayni zamanda bir okadarda sportif bir alet kendimce , cizik kirik carpma vs yoktur ( resimlerden kontrol edin lutfen ) , arka tarafinda "w" jelatinine kadar oldugu gibi duruyor , yaninda 1gb hafiza karti mevcuttur , urun yurtdisindan satin alinmistir , dedigim gibi sifir gibi bisey telefon herseyıyle oylecek duruyor alan arkadas sıfır kutusundan cıkaıp kullanacak gıbı bısey... Urun icin istedigim fiyat 290YTL TAKAS YOK MAALESEF
Hediyesi LG KG270 cep telefonu , tertemiz sorunsuz , garantili ve faturalı telpa dan Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.